Најновије

СТВАРНО СТЕ ЛОШИ У СЕКСУ: Ако се препознате у овој причи!

Када се жена жали на лошег љубавника, њој пре свега смета себичност у кревету и брзина којом се све довија.

Секси... (Фото: Јутјуб)

Преурањена ејакулација погађа око 30 посто мушкараца, најчешће млађе животне доби и с мање сексуалног искуства. Узроци су најчешће психичке природе - од мањка самопоуздања до стања претеране узбуђености. Иако већина жена не сматра то непремостивом препреком у сексуалном животу, већина ће се жалити ако партнер не сматра како се нешто треба предузети - односно њему је свеједно јер је он задовољан тако како је. Ово су стварне приче анонимних жена о њиховим сексуалним искуствима с мушкарцима које доживљавају као најгоре љубавнике у свом животу:
Мислио је да је најбољи љубавник на свету
"Налазила сам се с њим неко време, изласци су били духовити и занимљиви, баш ми се свиђао и некако сам очекивала да ће нам секс бити фантастичан. Први пут и није било нешто, али ко то може замерити, али чинило се како је сваки пут све горе и горе. Трајало би 30 секунди, након којих би се он закотрљао и захркао. Најгори део је био тај што је он у потпуности био задовољан собом и очигледно тотално незаинтересован да задовољи мене. Давала сам му сигнале, говорила на ту тему, али потпуно ме је игнорисао. Одлучила сам да нешто предузмем: Док је он лежао задовољан собом, ја сам стргнула покриваче и почела се самозадовољавати. Није ми толико ни било до оргазма већ до тога да му покажем шта је, односно није урадио. Након тога сам устала, обукла се и отишла кући, а он ме у чуду гледао. Нисам више разговарала с њим. Могу опростити мушкарцу што је завршио прерано, али не могу то што га баш брига за партнера." А ипак сам остала с њим
"Били смо у вези два месеца и сваки наш секс је у просеку трајао не дуже од три минуте. Ситуација је била још гора код оралног секса, ако би га ја задовољавала трајало је од 6 до максимално 30 секунди. Такође, није се могао похвалити ни величином "алата", што је секс чинило још горим. Ни данас ми није јасно зашто сам остала с њим два месеца, искрено мислим да ми је импонирало то што орални секс траје толико кратко - односно сматрала сам то својом заслугом."

Увек постоји први пут
"Чула сам од другарице за момке који су готови пре него се оне и загреју, али сама се нисам никад с тим сусрела. Све до једном... Био је секси, згодан и знао је с речима, па сам мислила и да ће "знати у кревету". Као предигру започела сам с оралним сексом. Доживео је оргазам без да је он мене дотакнуо и заспао одмах након тога. Нисам се више видела с њим."
А није ни дошло до секса...
"Договорила сам с једним дечком да ћемо се наћи у његовом стану, а сексуална хемија између нас је била очигледна. Започели смо са љубљењем и пипкањем уза зид и брзо се преместили на кревет. Ваљали смо се по кревету и он је свршио. Није ни дошло до правог секса. Нисмо били тинејџери."
Прекиди дужи од самог секса
"То се догодило прошли викенд и био је то наш први секс. Предигра је трајала дуго и заиста укључивала свашта, а кад смо дошли до секса - катастрофа. Све је трајало равно 20 секунди. Хтела сам да полудим. Мислим, па добро, други пут ће бити дуже, али не... " Извор: Стил Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА