Најновије

Прва конференција младих пољопривредника у Србији

"Млади пољопривредници у Србији и ЕУ" назив је 1. Конференције о младим пољопривредницима која ће се одржати у суботу 14. маја 2016. године у 13:00 часова у сали 5, Конгресног центра "Мастер", Новосадског сајма (Хајдук Вељкова 11, Нови Сад).

Конференција младих пољопривредника у Србији (Фото: SUMP)

Ова конференција представља први међународни скуп младих пољопривредника у Републици Србији, а организује ју Српско удружење младих пољопривредника "SUMP" у сарадњи са Новосадским сајмом и Туристичком организацијом Нови Сад уз подршку Минстарства пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије.

У фокусу искуства младих пољопривредника из Србије и Европе и IPARD програм

На коференцији ће учешће узети представници јавног сектора, владиних и невладиних организација и представници Европског већа младих пољопривредника "CEJA" као и представници медија. Овај догађај промовисаће младе пољопривреднике и изазове са којима се они сусрећу и уједно бити прилика потенцијалним пословним партнерима за успостављање сарадње и размену искуства.
Тематски биће сконцентрисана на искуства младих пољопривредника из Србије и европских земаља, IPARD програм Србије, а током дискусије разговараће се и о додатним начинима унапређења сарадње младих пољопривредника из Србије и младих пољопривредника из земаља Европске уније. Извор: agroklub.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА