Најновије

Представљамо вам "Далас 63"

Вулкан издаваштво објавило је колекционарско издање изузетно популарне књиге Стивена Кинга" Далас'63" , а овога пута на корици је визуал из серије 11.22.63 која се тренутно емитује на телевизији ФОКС.

Корице (Фото: Промо)

Дана 22. новембра 1963. године три пуцња одјекнула су у Даласу. Џон Кенеди је убијен и свет је заувек измењен. Шта би било када би то могло да се промени? Шта ако један човек има могућност да се врати кроз време и измени ток историје?

Џејк Епинг је тридесетпетогодишњи наставник енглеског језика у америчкој држави Мејн. Једног дана, пријатељ Ал ће му открити невероватну тајну: у његовој остави налази се временски портал који води у 1958. годину. Ал убеђује Џејка да крене у невероватну мисију, која је одједном нестварно стварна, да покуша да спречи Кенедијево убиство.

Тако почиње Џејкова авантура, у којој као Џорџ Амберсон доспева у свет Елвиса и Џона Кенедија, упознаје особењака Лија Освалда и лепу библиотекарку Сејди Данхил, која постаје љубав његовог живота. Џејков нови живот превазилази све законе физике и нормалне границе простора и времена, али да ли ће то бити довољно да оствари своју мисију?

Извор:Правда/Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА