Најновије

СРПСКИ УНИКАТ: Форест Фест 2016 - пола света у српској шуми! (ВИДЕО)

Ваљевска организација - Digital Nexus је са циљем да истакне магију Мионице креирала интернационални фестивал који промовише један нови тренд забаве, путовања и дружења кроз музичке, туристичке, културне и уметничке програме који ће у Мионицу привући како локалне тако и интернационалне посетиоце.

Форест Фест 2016 (Фото: Јутјуб)

Преко 20 извођача, издавачких кућа и уметника из Србије, Француске, Канаде, Немачке, Индије, Швајцарске, Белгије, САД, Чиле-а, Канаде и Шведске који ће представити најразличитије музичке жанрове као што су Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative...
Поред тога, посетиоце чека уживање у уметничким перформансима и излагањима преко 20 уметника и уметничких колектива који ће представити најмодерније и најегзотичније трендове у овој сфери. Такође одржаће се и радионице, где ће сви заинтересовани моћи по нешто ново да науче, кажу организатори.
У оквиру туристичког програма фестивала, гости ће бити у прилици да обиђу и родну кућу Живојина Мишића, Музеј камена, ,,Кумову чесму”, манастир Св. Петра и Павла, као и Рибничку пећину, Бању Врујци, библиотеку Милован Глишић и сл.
Камп места су, као неизоставни део фестивала, обезбеђена тик уз предивну реку Рибницу. Све што треба да понесете је свој шатор! За заинтересоване родитеље обезбеђен је и дечији програм са професионалним васпитачима у сеоском домаћинству у близини локације догађаја, истичу организатори.
Овај фестивал покренула је организација из Ваљева Digital Nexus у сарадњи са легендарном организацијом TECHNOKRATIA, а уз подршку локалне општине Мионица, и локалне Туристичке организације Рибница са циљем да ова чудесна локација постане из године у годину права туристичка атракција.
Карте су до 17. јуна 1400 динара, а на самом улазу цена карте је 1600 динара. Такође фестивал нуди организован превоз аутобусом или колима. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА