Најновије

МИНИСТАРКА ОСУЛА ПАЉБУ ПО ВОЈИ: Шешеља се и мајка стиди!

Лидер СРС-а Војислав Шешељ је на свом Твитер профилу испрозивао потпредседницу Владе Србије Зорану Михајловић и оптужио ју је да је у ходнику зграде у Немањиној 11 најбруталније извређала премијера Александра Вучића!

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Владиним ходницима још одзвањају речи Зоране Михајловић: „Ко те ј*бе, Вучићу! Ниси ме ти изабрао за министра, па не можеш ни да ме смениш“ - написао је Шешељ.
Експресно се огласила и министарка и за „Ало!“ прокоментарисала речи лидера радикала речима:
„Шешељ лаје, а каравани пролазе“.
- Свашта! Од тог политичара прошлости шта друго може и да се очекује осим изигравање кловна и циркузанта јер у свему другом је неуспешан. Јачина једног политичара се огледа у држању речи и спровођењу циљева које јавно изговори. Шешељ ма колико се година бавио политком ниједан циљ није испунио. Нити је запослио Србију, нити је проширио границе Србије до Вировитице, нити је гурнуо Србију у Заједницу руских држава. Он Србији не може да донесе ништа осим свађе и ратова. За разлику од њега, снага Александра Вучића се огледа у његовим резултатима, од избора свог тима, до спасавање земље од банкрота, изградње инфраструктуре, решавања тешких ситуација попут мигрантске кризе, до одржавања стабилности у Србији“, рекла је она.
- Ја имам једног председника Владе, и то је Вучић. Да ли мислите да човек који свакодневно доноси одлуке не може да смени било кога из свог тима?! Стварно смешно. И речник тог назови политичара прошлости је одраз кућног неваспитања. Његова мајка мора да се стиди. Ја сам лепо васпитана и не знам да ли сам икада опсовала - рекла је она.
Михајловићева је потом објаснила да се није појавила на седници Владе због које ју је Шешељ такође прозивао на друштвеној мрежи због тога што је била у Врању са немачким амбасадором да би покренули пројекат од 30 милиона евра. Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА