Најновије

ОРАЛНИ СЕКС КОШТА КАО ДВЕ КУТИЈЕ ЦИГАРЕТА: Најмлађа проститутка у Београду нема ни 14 година

Непознато је колико проститутки има на улицама Београда и Србије, једне долазе, друге одлазе, треће праве паузу, а четврте побегну главом без обзира већ након прве муштерије.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Са повећањем уличних проститутки и цена се мења. Што их је више, то се мање плаћају услуге.
Оне старије и већ добро познате чекају на свој ред. Прво се разграбе младе, лепе и “невине”. Оквирна цена за орално задовољавање је од 800 до 1.000 динара, а за класичан скес горња граница је две хиљаде динара.
– Када је реч о уличној проституцији, већина приведених жена каже да то ради јер нема од чега да живи или да издржава своју децу. Неретко признају да их често неко њима близак тера да изађу на улицу и тако зараде. Некима је то једноставно као класичан посао и стоје на улици две-три деценије, докле год могу нешто да зараде – објаснила је саговорница из полиције и додаје да се приведене често правдају на следећи начин:
– А шта друго да радим?
Док говори о уличној проституцији, не може да не спомене да младе девојке често упадају у раље макроа и да одатле тешко налазе излаз. како би могле да поднесу неколико мушкараца на дан и оне који су им привлачни, прибегавају алкохолу и дрогама. Већина њих без стимуланса тај посао не може да ради.
Најмлађа девојка која ради на улицама главном града има непуних 14 година. Њени родитељи раде у иностранству и не знају чиме им се дете бави. Покушавали су инспектори да је уразуме и отргну од навике да за ситан новац задовоља друге и да продаје своје тело, али нису успели.
– Сећам се да смо привели једну малолетницу јер је орално задовољава муштерију. Приликом обављања разговора са њом, стекла сам утисак да не схвата да је орални секс исто што и класичан. Правдала се речима: “Ја сам невина, нисам спавала с њим…” – објаснила је саговорница.
Ипак неретко се догоди да се у стнаицу приведу и трансексуалци. Фино дотерани мушкарци у женској одећи изгледају привлачно, а клијенти, уколико су под дејством алкохола или неког другог опијата, често и не схвате са ким су били. Занимљиво је да они своје услуге наплаћују исто као и проститутке. Они најчешће користе хормоне, након чега почну да им расту груди, а неки стављају у брусхалтере и вештачка помагала, као што су чарапе и слично.
– Кад приведемо клијента који схвати да није био са женом већ са мушкарцем, буде му непријатно. како се све дешава у мраку, тешко је поверовати да нису биле у питању жене – додаје саговорница.

Најчешћа места у Београду на којима се проститутке окупљају

* Плави мост код насеља Медаковић
* Парк код Економског факултета
* Панчевачки пут код “Малој раја”
* Пумпа ОМВ ка скретању за Макиш
* Манцеов мост на ауто-путу Београд-Нови Сад.
Извор: Ало/ Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА