Најновије

Старлета Ема: Ако проговорим о сексу с политичарима, трешће се Србија и Црна Гора!

Млада нада странке ДПС Ема Ђухић (24) ухапшена кад је с Мадам Жељком и другарицама улазила на јахту. У њеним гаћицама нађен кокаин, а у друштву старлета била и Вана Симић, која је на листи странке Напредна Српска за локалне изборе у БиХ.

Ема Ђухић и Мадам Ђељка (Фото: Скриншот)

Ако ја проговорим, трешће се државни врх не само у Црној Гори већ и у Босни и Херцеговини, Хрватској и Србији! Ма, трешће се цео Балкан! Ово је само врх леденог брега...
Овако је за Курир јуче изјавила Ема Ђухић (24), ударна песница омладине владајуће Демократске партије социјалиста у Црној Гори, која је ухапшена у Тивту са групом старлета, пошто је полиција у њеним гаћицама пронашла 7,5 грама кокаина.

Погрешан кош

Ема је, како сазнајемо, после саслушања у полицији јуче пуштена на слободу.
- Многи покушавају да ме ставе у кош са старлетама, а ја сам заправо чланица ДПС. Ако ја проговорим, затрешће се врх леденог брега и цео регион! Увек настрадамо ми који нисмо криви, а они који треба да одговарају извуку се. Не чачкајте мечку - поручила је јуче за Курир Ема Ђухић. Она је пред истражитељима рекла да је дрога била за њену личну употребу.
Младој нади црногорске политичке сцене, подсетимо, лисице су стављене у среду ујутро, кад се са једном од својих најбољих пријатељица, Которанком Жељком Роловић (39), познатијом као Мадам Жељка, укрцавала на јахту усидрену у Порто Монтенегру.
- Полиција је имала дојаву да девојке које улазе на јахту имају дрогу код себе. Осим Ђухићеве и Жељке Роловић, у полицију су приведене и Вана Симић (22), која је на одборничкој листи странке Напредна Српска за предстојеће локалне изборе у БиХ, као и Александра Радојевић Цаца (26) из Београда, која је била учесница ријалитија „Парови“. У полицији је завршио и Марко Лушић (30) из Загреба, који је био један од домаћина на јахти - открили су извори из истраге. Сви су саслушани у полицији, али нико од њих није задржан. Према незваничним информацијама, полиција је ову женску екипу, која је цело лето провела на Црногорском приморју, држала на оку како због дроге тако и због сумње да се на приморју баве најстаријим занатом. - Сумња се да су девојке биле плаћене и ангажоване за унапред договорене оргије на јахти „Афродита“, која је изнајмљена у Хрватској и која је пловила под заставом Кајманских острва. Према информацијама које се још увек проверавају, четири девојке добиле су по 1.000 евра унапред и са двојицом мушкараца требало је да проведу неколико дана. Највероватније, из Порто Монтенегра требало је да отплове до суседне Хрватске - открива саговорник Курира. Међутим, како наводи, неколико сати после упада полиције јахта је отпловила из Тивта.

Мадам и Ема нераздвојне

Он подсећа да јe Жељка Роловић и у августу прошле године хапшена због подвођења девојака богатим клијентима на Црногорском приморју. У почетку је негирала да има било какве везе са старлетама које подводи у хотелима и на јахтама, али је онда ипак признала кривицу. Једна од њених најбољих другарица, како наводи наш саговорник, управо је Ема Ђухић из ДПС, од које се готово не одваја. - Роловићева и Ђухићева привођене су и у јануару у Будви, пошто је полиција код њих пронашла 13 грама марихуане. Тужилац их је тад пустио - наводи извор упућен у дешавања. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА