Najnovije

Starleta Ema: Ako progovorim o seksu s političarima, trešće se Srbija i Crna Gora!

Mlada nada stranke DPS Ema Đuhić (24) uhapšena kad je s Madam Željkom i drugaricama ulazila na jahtu. U njenim gaćicama nađen kokain, a u društvu starleta bila i Vana Simić, koja je na listi stranke Napredna Srpska za lokalne izbore u BiH.

Ema Đuhić i Madam Đeljka (Foto: Skrinšot)

Ako ja progovorim, trešće se državni vrh ne samo u Crnoj Gori već i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji! Ma, trešće se ceo Balkan! Ovo je samo vrh ledenog brega...
Ovako je za Kurir juče izjavila Ema Đuhić (24), udarna pesnica omladine vladajuće Demokratske partije socijalista u Crnoj Gori, koja je uhapšena u Tivtu sa grupom starleta, pošto je policija u njenim gaćicama pronašla 7,5 grama kokaina.

Pogrešan koš

Ema je, kako saznajemo, posle saslušanja u policiji juče puštena na slobodu.
- Mnogi pokušavaju da me stave u koš sa starletama, a ja sam zapravo članica DPS. Ako ja progovorim, zatrešće se vrh ledenog brega i ceo region! Uvek nastradamo mi koji nismo krivi, a oni koji treba da odgovaraju izvuku se. Ne čačkajte mečku - poručila je juče za Kurir Ema Đuhić. Ona je pred istražiteljima rekla da je droga bila za njenu ličnu upotrebu.
Mladoj nadi crnogorske političke scene, podsetimo, lisice su stavljene u sredu ujutro, kad se sa jednom od svojih najboljih prijateljica, Kotorankom Željkom Rolović (39), poznatijom kao Madam Željka, ukrcavala na jahtu usidrenu u Porto Montenegru.
- Policija je imala dojavu da devojke koje ulaze na jahtu imaju drogu kod sebe. Osim Đuhićeve i Željke Rolović, u policiju su privedene i Vana Simić (22), koja je na odborničkoj listi stranke Napredna Srpska za predstojeće lokalne izbore u BiH, kao i Aleksandra Radojević Caca (26) iz Beograda, koja je bila učesnica rijalitija „Parovi“. U policiji je završio i Marko Lušić (30) iz Zagreba, koji je bio jedan od domaćina na jahti - otkrili su izvori iz istrage. Svi su saslušani u policiji, ali niko od njih nije zadržan. Prema nezvaničnim informacijama, policija je ovu žensku ekipu, koja je celo leto provela na Crnogorskom primorju, držala na oku kako zbog droge tako i zbog sumnje da se na primorju bave najstarijim zanatom. - Sumnja se da su devojke bile plaćene i angažovane za unapred dogovorene orgije na jahti „Afrodita“, koja je iznajmljena u Hrvatskoj i koja je plovila pod zastavom Kajmanskih ostrva. Prema informacijama koje se još uvek proveravaju, četiri devojke dobile su po 1.000 evra unapred i sa dvojicom muškaraca trebalo je da provedu nekoliko dana. Najverovatnije, iz Porto Montenegra trebalo je da otplove do susedne Hrvatske - otkriva sagovornik Kurira. Međutim, kako navodi, nekoliko sati posle upada policije jahta je otplovila iz Tivta.

Madam i Ema nerazdvojne

On podseća da je Željka Rolović i u avgustu prošle godine hapšena zbog podvođenja devojaka bogatim klijentima na Crnogorskom primorju. U početku je negirala da ima bilo kakve veze sa starletama koje podvodi u hotelima i na jahtama, ali je onda ipak priznala krivicu. Jedna od njenih najboljih drugarica, kako navodi naš sagovornik, upravo je Ema Đuhić iz DPS, od koje se gotovo ne odvaja. - Rolovićeva i Đuhićeva privođene su i u januaru u Budvi, pošto je policija kod njih pronašla 13 grama marihuane. Tužilac ih je tad pustio - navodi izvor upućen u dešavanja. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA