Најновије

ХРВАТСКИ ПОРТАЛ: "Колинда пола сата тркељала о усташама и Србији"

Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић гостовала је у емисији “Иза завесе“. Портал index.hr пише да је њено гостовање сажето у једну реч – “ништа“.

Колинда Грабар Китаровић (Фото: Синхуа)

Како пише index.hr, председница је гостовала код Тихомира Дујмовића коме је она “све“.
- Колинда је за бившег колумнисту усташког dnevno.hr, а садашњег водитеља емисије ХРТ забавног програма - све. Она је "једноставно супериорна" жена која је прекинула "дугу, мрачну ноћ која је трајала 15 година". Она је за Дујмовића "јамац да се овде више неће копати по кантама за смеће у потрази за храном", а њен државнички гард, писао је у једном од својих текстова заљубљени Тихомир, "до сада није виђен". Укратко, она је за Дујмовића већа од Битлса, да, и с Битлсима ју је упоређивао - наводи index.hr. 
У тексту се додаје да је фасцинантно колико су гледаоци добили “једно велико ништа”. 
- На почетку је главна тема био пут у САД. Заправо, пре тога председница је свима одлучила честитати Нову годину. Злобници ће рећи да је ближа она која се слави по јулијанском календару. Следећих десетак минута Колинда је била попут рекламе за Топ шоп. Стално је понављала ствари које добро звуче, али апсолутно ништа корисно нисмо чули - пише у тексту. 
Друга половина емисије била је “Срби, Срби, Срби, Срби, Срби, Срби, Срби, Срби, Тито”. 
- Другу половину емисије Дујмовић и Колинда лапрдали су само и искључиво - о Србији. Србија ово, Србија оно, српски председник, српски мигови, Република Српска, српске претње, Русија и Србија, Срби који Хрватима подмећу усташке гује - као да Хрватска нема ниједног свог проблема, Колинда и Тихомир су, попут два 45-годишња пензионера с зидарском пивом испред продавнице у Дрнишу, све време дробили о Србији као да је преко Дунава хрватска верзија Мордора - наводи index.hr. 
Колинда је након тога кратко говорила о Пленковићу, Петрову, а онда је “на ред дошао Тито”, говорећи о називима улица, рекла је да ће то оставити локалним властима. 
- И тако је емисија Забавног програма у којој смо у 2017. години више од пола сата слушали о Србима дошла крају - пише index.hr.  Извор: index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА