Најновије

НИЈЕ СВЕ ТАКО ЦРНО: Шта Србија очекује на дочек православне Нове године, петка 13-ог?!

Овакву прогнозу нисте очекивали.

Дочек православне Нове године (Фото: Јутјуб)

13. јануара Срби дочекују православну Нову годину. С обзиром на то да дочек пада у петак, 13 јануара, астролог Душан Величковић је коментарисао да ли ће ово бити баксузна година за српску нацију.
- Дочек је у петак, 13. јануара, а православна Нова година је 14. јануара, тако да нема неки посебно лош утицај. Дочек некоме може да буде баксузан, зато сви треба да будемо опрезни до поноћи. Фактор несреће увек постоји -  истакао је он.
-Што се тиче нас као нације, апсолутно нас не очекује проблематична година. Месец је за грегоријанску Нову годину био у знаку Водолије, што значи да нас очекује напредна и хумана година. Српска пада у знак лава, што само значи да ће бити динамична, са бурним дешавањима - казао је Величковић.
- За нас Србе је ово изузетно добар почетак, окренућемо се традицији и коренима. Месец у Лаву буди жељу за сликањем и експонирањем, тако да ћемо поправити слику коју други имају о нама. Почиње нова етапа за вредне људе који имају  вољу да промене оно што је лоше - закључио је Величковић.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА