Najnovije

NIJE SVE TAKO CRNO: Šta Srbija očekuje na doček pravoslavne Nove godine, petka 13-og?!

Ovakvu prognozu niste očekivali.

Doček pravoslavne Nove godine (Foto: Jutjub)

13. januara Srbi dočekuju pravoslavnu Novu godinu. S obzirom na to da doček pada u petak, 13 januara, astrolog Dušan Veličković je komentarisao da li će ovo biti baksuzna godina za srpsku naciju.
- Doček je u petak, 13. januara, a pravoslavna Nova godina je 14. januara, tako da nema neki posebno loš uticaj. Doček nekome može da bude baksuzan, zato svi treba da budemo oprezni do ponoći. Faktor nesreće uvek postoji -  istakao je on.
-Što se tiče nas kao nacije, apsolutno nas ne očekuje problematična godina. Mesec je za gregorijansku Novu godinu bio u znaku Vodolije, što znači da nas očekuje napredna i humana godina. Srpska pada u znak lava, što samo znači da će biti dinamična, sa burnim dešavanjima - kazao je Veličković.
- Za nas Srbe je ovo izuzetno dobar početak, okrenućemo se tradiciji i korenima. Mesec u Lavu budi želju za slikanjem i eksponiranjem, tako da ćemo popraviti sliku koju drugi imaju o nama. Počinje nova etapa za vredne ljude koji imaju  volju da promene ono što je loše - zaključio je Veličković.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA