Најновије

БРИТАНСКИ ПОЛИТИЧАР ШОКИРАО СВЕТ: ЦИА спрема државни удар и убиство Трампа (ВИДЕО)

Британски политичар Џорџ Галовеј је упозорио Доналда Трампа да америчка паралелна држава спрема “лаган државни удар“ и да ЦИА планира да га убије.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

“Постоји јасна и очигледна опасност по његов живот. Да сам ја на његовом месту, не бих се приближавао ни једном травнатом брежуљку. Не бих био ни на једној поворци аутомобила у Даласу. Не бих путовао у аутомобилу са отвореним кровом. Био бих веома опрезан по питању моје личне безбедности да сам ја Доналд Трамп. Мислим да бих морао да запослим чуваре да чувају чуваре", уопзорава британски политичар.
Галовеј, који је служио 31 годину као изабрани члан британског парламента, је такође одбацио тврдње да је Русија била умешана у америчку политику, и уместо тога уперио прст у британске обавештајне службе, пише  “zerohedge”.
“Испоставило се да је Британија била та која се мешала у америчке председничке изборе, а не Русија.
Бар ја нисам видео никакве доказе да су се Руси мешали, али има довољно доказа о британској улози.
Прес конференција Доналда Трампа у Вашингтону јуче је обележена неком врстом хистерије о досијеу, веома интересантном фајлу, који је састављен од стране британског обавештајног званичника.
Ја не могу да споменем његово име, јер би ме морали убити, иако је оно лако доступно на интернету"-каже британски политичар.
Галовеј је истакао да британске обавештајне службе имају дугу историју производње фалсификованих докумената да попљују и оборе светске лидере.
“1925. године је нешто што се зове “Зиновјево писмо”, помогло је да се сруши прва Лабуристичка влада у Британији. Оно је намењено да буде писмо од шефа Комитерне, Грегорија Зиновјева, његовим поручницима у британској политици, у којем им даје наређење за покрет и подстиче их на побуну са британским војним снагама.“
“Ово је оборило лабуристичког премијера иако је врло брзо доказано да је то фалсификат који је произведен од стране, погодили сте, британске обавештајне службе. Оно је оборило премијера Ремзија Мекдоналда– а ово је усмерено против другог Доналда. Доналда Трампа.“
“Коалиција која се саставља у Вашингтону против њега, није само од дежурних криваца. То није само војно-индустријски комплекс на који нас је упозорио генерал Ајзенхауер, некадашњи републикански председник. Нису само шпијунске агенције које су убиле политичке противнике, од Патриса Лумумбе, преко Салвадора Аљендеа, Дијема у Вијетнаму и многе друге. Није само ратна партија, оличена од стране сенатора Џона Мекејна.“
“Њима се придружио нови елемент, који је заиста веома заразан. Тај нови елемент су људи који су се бар до сада дефинисали као либерали. Они су толико непријтељски настројени према Трампу, да прихватају најгоре људе на свету. Дејвида Фрумса, Џона Мекејна. Они су прихватили ЦИА-у, која је некада давно била њихов природни предатор.“
“А та бизарна коалиција, ратна партија, либерали, шпијунске агенције, војно-индустријски комплекс– ће изубити скоро све ако тензије у свету, рат у свету, постану ствар прошлости. То је веома токсична и опасна коалиција", каже Галовеј.
Трамп ће дозволити Србима да врате војску на Космет? Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА