Најновије

У АУТОБУС УЂЕ БЕЗ ГАЋА И ПРАВИ ШОУ: Исповест девојке која се трља о велике п*нисе у ГСП-у!

Сви ми кажу да сам згодна а и сама сам свесна тога. Имам 27 година висока 174, изразита црнка са дугом косом. Знам да добро изгледам и знам како то делује на мушкарце. Знам да изгледам јебозовно.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Помало сам егзибициониста. Волим да изазивам и провоцирам. Пали ме онај стакласти поглед напаљеног мушкарца. Лети скоро никада не носим гаћице, осим наравно у „оним данима“. Напаљена сам од раног јутра.
Често док се туширам и спремам за посао искористим прилику и издркам пи*кицу. Обучем танану сукњицу, не прекратку, до пола бутина. Јутарњи свеж ваздух струји ми преко влажне рибице.
Прве погледе примећујем чим изађем из куће. На путу до аутобуске станице возачи ми свирају и добацују. Радим од 8 сати па упадам у гужву и са школарцима. Они су ми најслађи. Примећујем како гледају у моју гузу и пошто не могу да препознају рубове гаћица питају се да ли их уопште имам. Када схвате да их не носим очи им се рашире.
Обавезно се неко од њих, као случајно, прикраде иза мене. Додиривање почиње још при самом уласку у већ пун аутобус. Када се врата напокон затворе, полако осећам прве бојажљиве додире по гузи. Најпре само „случајно“ када аутобус прикочи или скрене. На следећој станици, грубљи додир, јер врата га гурају па, тобоже, није крив него мора.
Сада већ осећам целу шаку на дупету. Старији су мало опрезнији. Можда се више боје неке сцене. Најслађи су ми клинци, основци они од 14, 15 година. Они су и најдрскији.
Прибију се уз мене па чак и трљају о моје гузове. Понеко храбрији лагано покуша да завуче руке испод моје сукње. Осећам вршкове прстију на голој гузи.
Пре неки дан један мали плавушан, кога већ познајем јер се често возимо заједно, се толико напалио да је почео да ме убада својим пенисом у раздељак гузе. Мало сам се промешкољила и боље наместила. Он се у првом тренутку уплашио да ћу му нешто рећи али када је видео да се ништа не догађа већ приликом следећег кочења се вратио међу гузове. Толико ми је био симпатичан да сам га руком иза леђа ухватила за пенис.
Само сам га један пут стегла и кроз танак материјал шорца осетила да је свршио. Уплашен је истрчао напоље на следећој станици. Покушавао је ранцем да сакрије флеку од свршавања. Погледи су нам се срели и ја сам му намигнула док су се врата затварала.
Пошто идем до последње станице аутобус се испразни па касније има места и за седење. Када седнем сукњица се повуче још више ка препонама. Видим како се људи окрећу ка мојим ногама. Један пунији мушкарац око 50 година, исто свакодневни путник, увек „случајно“ седне на она седишта која су насупрот моме. Видим да гледа између мојих ногу. Када сам добро расположена частим га тако што мало размакнем ноге и пустим га да баци кратак поглед на моју мацу. Сав се зацрвени.
Јуче сам намерно спустила једну ногу са оне платформе где су столице а другу оставила горе и пустила га да целу једну станицу гледа у моју рибицу. Када је аутобус празан, широко раширим ноге, као курва и уживам у својој голотињи. Много пута бих издркала, ту у аутобусу али се плашим прљавих руку.
Од аутобуса до посла обавезно сретнем по неког колегу или колегиницу. Од колега добијем понеки комплимент а од колегиница завидне и љубоморне погледе.
Приметила сам да нико неће да се пење степеницама испред мене. Сви хоће да буду иза мене. Знам и зашто. Воле да гледају у моје дупе. Док се пењем повучем сукњу мало навише готово до саме мачкице и неки пут чујем гласне уздахе мушкараца и коментаре попут „курвештија како је није срамота“.
Прво оперем руке како бих могла дирати рибицу. Имам своју канцеларију. Писаћи сто сакрива моје раширене ноге и прстић у пи*кици. Највише ме пали да дркам док су ми у канцеларији странке или колеге. Велику кожну гарнитуру наместила сам тако да буду окренуте ка мени. Дрес код у фирми је такав да жене морају носити сукње и онда се наслађујем гледајући колегинице које долазе код мене и седају у удобне дубоке фотеље.
Ухватим, често, међу бутинама „слику“ гаћица које носе. Ако састанак или консултације трају дуже, жене се опусте и више не воде рачуна о ногама. Поготово што су пред женом. Онда до миле воље уживам у погледу на међуножја својих колегиница. Док разговарамо мој кажипрст дира клитић.
Једна старија колегиница не пропушта прилику да похвали мој изглед. Када год може, воли да ме додирне, да ми поправи крагну, фризуру или исправи сукњу. Али примећујем да ти додири трају дуже него што је потребно. Када хоће да ми исправи сукњу она целом руком пређе преко мог дупета и то веома полако. Мислим да зна да не носим веш.
Пре десетак дана ишли смо на пут у Нови Сад, нас две и један колега. Нас две смо седеле позади. Чим смо кренули, у разговору Мира је спустила руку на моје колено и ту је држала готово цео пут. Али није то било колено него ме готово држала за половину бутине а пола шаке јој је било дубоко испод моје сукње. Мали прст је полако померала и мазила ме. Нисам се бунила, јако ми је пријало, што је и она приметила.
Дан смо провеле радно па није било времена перверзије. Задржали смо се цео дан и за Београд смо се враћале по мраку. Желела сам опет њен додир. Чим смо кренули безобразно сам раширила ноге очекујући Мирин додир. Мислим да је и она то чекала. Чим смо уронили у мрак ауто-пута њена рука нашла се на мојим препонама.
Колега са предњег седишта препричавао нам је своје доживљаје са летовања и ништа није примећивао. Њен прст пронашао је мој клиторис почео да га надражује. Ја сам кренула ка њеним грудима али ме је одбила. Кажипрстом друге руке дала ми је знак да ћутим и да се препустим уживању.
Нежно дирала, доводила до оргазма па ми давала неколико минута да се смирим. Додатно узбуђење био је колега који ништа није слутио и возач, који је нешто приметио, и у једном тренутку ме питао да ли ми је добро. Сигурно је у оним кратким тренуцима, када је моје лице било осветљено фаровима других кола, приметио грчеве оргазма.
Када су нас већ обасјала светла Београда, Мира је престала да ме дира. Повукла је моју сукњу наниже а онда гледајући ме право у очи олизала прст који је био мокар од мојих сокова. Када је излазила из кола, пољубила ме је сочно у уста и прошапутала „дугујеш ми за ово“. Исповест девојке која је имала секс у возу прочитајте ОВДЕ.
Извор: Tomiradi.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА