Најновије

ПАЖЊА: Уградња силикона у груди бесплатна од 1. маја, ако испуњавате овај услов!

Споразум постигнут између Министарства здравља Републике Србије, Републичког фонда за здравствено осигурање и Владе Уједнињених Арапских Емирата, омогућава да сви они који поседују оверену здравствену књижицу од 1. маја ове године могу да се подвгну бесплатном увећању груди.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Телеграф сазнаје да здравствени осигураници могу да користе услуге корективне хирургије у свим државним здравственим установама оспобљеним за то, као и да је читава процедура максимално олакшана.
Како овај портал сазнаје у ресорном министарству, уговор између свих укључених страна у овај споразум биће потписан одмах након председничких избора, а потписаће га нови премијер и шеик Мохамед бин Зајед, престолонаследник УАЕ.
– Уговором ће бити предвиђено да много већи број корисника РФЗО-а има приступ хируршким захватима, који су до сада били ствар луксуза и који су били доступни изузетно малом броју становника наше земље. Захваљујући добрим односима са Уједињеним Арапским Емиратима, њихово Министарство здравља је понудило широку сарадњу у делокругу естетске и реконструктивне хирургије, јер многи најпознатији произвођачи имплатаната имају веома повољне уговоре са здравственим институцијама у овој богатој земљи, па ће део тих имплатаната стићи и на наше тржиште – каже добро обавештен извор.
Он напомиње да је главни проблем до сада цена имплатанта која достиже неколико хиљада евра, тако да ће у будућности набавка репроматеријала за овакве захвате бити решена. Такође, у ту сврху ће се обезбедити и посебни кредити за плаћање услуга самих здравствених центара.
– Претпостављам да ће највеће интересовање бити код жена због све модернијег повећавања груди и усана. Док се то сада папрено наплаћује, и ради се у приватним клиникама, убудуће ће се након одласка код изабраног лекара добијати упут за специјалисту који ће одређивати да ли ће се и како уградити силиконе. Једини проблем код пацијената може бити опште здравствено стање, јер ће се процењивати да ли ће хируршки захват утицати на евентуалне друге болести које пацијент има. Других проблема не би требало да буде. Тако да је ово срећна вест за све оне који желе да изврше неку пластичну операцију, а нису до сада имали новац да то и учине – завршава извор Телеграфа, додајући да ће свако ко буде желео да конкурише за бесплатну уградњу силикона морати да има оверену здравствену књижицу. Додајмо на крају да је ово само првоаприлска шарена лажа.
Извор: Телеграф/А. Прилилић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА