Најновије

ПАРТИЗАН ЗАСЕО НА ЧЕЛО ТАБЕЛЕ: Гол у 33. секунди решио победника (ВИДЕО)

Први напад Партизан на утакмици био је и одлучујући. Леонардо је проиграо Ђурђевића, који је затресао мрежу после само 33 секунде, и решио победника!

Партизан Војводина (Фото: Јутјуб принтскрин)

Ђурђевићу је то био 19. гол у Суперлиги ове сезоне, колико је дао и Леонардо. Партизанов тандем је на врху листе стрелаца.
Црно-бели су се овом победом осамили на врху табеле са 43 бода, три више од Црвене звезде, која игра са Напретком у Крушевцу.
На трибинама стадиона у Хумској окупило се око 15.000 гледалаца, колико одавно није било на Партизановој утакмици. "Гробари" су осетили да је тренутак да помогну изабраницима Марка Николића у борби за титулу.
Црно-бели су, уз енергију с трибина, успели не само да остану непоражени и у 29. узастопном мечу, већ и да забележе тријумф злата вредан у наставку борбе за титулу.
Црно-бели су и после гола наставили да диктирају темпо, а Војводина је тек после 11 минута успела да изађе са своје половине и запрети. Покушао је Александар Палочевић, али је слабо шутирао са двадесетак метара.
Изабраници тренера Марка Николића су до краја полувремена били опаснији и могли су да постигну још који гол, али покушаји Ђурђевића, Леонарда и Јанковића нису били довољно прецизни.
Имала је и Војводина, која се средином првог полувремена ослободила притиска, добре прилике преко Богдана Планића и Филипа Малбашића.
У другом полувремену се распламсала борба, било је много дуела, фаулова, прилика, али не и голова.
Судија Милорад Мажић је на кратко прекинуо меч средином другог полувремена због увредљивог скандирања навијача Партизана на рачун гостију из Новог Сада.
Партизан и Војводина у среду поново играју између себе, овог пута у полуфиналу Купа Србије у Новом Саду. У наредном колу Супер лиге Србије црно-бели дочекују Напредак, а Војводина гостује Звезди. Како се Виља уморио од трчања па распалио и дао гол са 50 метара, погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА