Најновије

БЕСНИ РАТ У ОПОЗИЦИЈИ: Ево око чега су се сукобили Шутановац и Обрадовић!

Лидер Демократске странке Драган Шутановац изјавио је да Двери нису прихватљив коалициони парнер за ту странку што Бошку Обраовићу, очигледно, није пријало!

Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

Наиме, Шутановац је изјавио да опозиција треба се уједини на неки начин, а да ће главно питање Демократске странке за београдске изборе бити животни стандард грађана.
- Опозиција треба да се уједини, око јасне платформе, јер није довољна мржња према било коме, па да на градске изборе изађемо с том листом - казао је Шутановац за телевизију Н1. Он је рекао да опозиција треба да се уједини, макар и у две колоне, али је на питање да ли су на пример “Двери” прихватљиве као коалициони партнер, Шутановац је одговорио да нису.
- Двери нису прихватљив коалициони партнер за ДС. Имају политику која се ни на који начин не поклапа са политиком ДС - казао је председник демократа.
Упитан ко ће бити кандидат ДС-а за градоначелника Београда, Шутановац је рекао да још нема име и да би ДС прихватила и кандидата неког коалиционог партнера, ако би тај кандидат био бољи.
Са друге стране, председник Двери Бошко Обрадовић је реагујући на изјаву председника ДС-а Драгана Шутановца да платформа око које се окупља опозиција за београдске изборе не треба да буде само мржња према некоме, навео да тај покрет није и неће бити део коалиције којој је основ сарадње мржња ма према коме, па и према Александру Вучићу.
- Мене чуди да Шутановац пристаје да користи Вучићеву конструкцију, који све време понавља да њега опозициони лидери мрзе. Ако је Шутановац пристао да буде “неко ко мрзи” како је Вучић рекао, онда ја лично и Двери сигурно нисмо део те коалиције. Шутановац себи даје за право да одређује ко је опозиција, а ко не, а сам изјавама помаже Вучићу да сарадња опозиције не успе - истакао је Обрадовић. Погледајте ОВДЕ све детаље Вучићеве инаугурације. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је нападнут Шутановац:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА