Најновије

НОВА ДРАМА: Каснио почетак седнице, позлило Антићу!

Почела седница Скупштине Србије. Чланови будуће владе стигли у парламент. Почетак расправе каснио због тога што је позлило министру Антићу.

Александар Антић (Фото: Јутјуб)

Међу првима су у парламент дошли министар просвете Младен Шарчевић и министар културе и информисања Владан Вукосављевић који ће и у новој влади задржати те ресоре.
У парламент је стигао и министар пољопривреде Бранислав Недимовић, као и министар рударства и енергетике Александар Антић, који ће и у новој влади предводити та министарства, а затим и остали предложени за чланове кабинета Брнабић. 
Десетак минутак пред почетак седнице дошсао је и први потпредседник владе и министар спољних послова Ивица Дачић и министар здравља Златибор Лончар. 
У парламент је стигао и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, који је раније најавио да неће подржати избор Ане Брнабић за премијерку. 
Седница Скупштине Србије заказана је данас у 10 сати, а на њој ће се бирати нови чланове владе. У Скупштину Србије стигли су и амбасадори појединих земаља, међу којима је амерички Кајл Скот. Погледајте ОВДЕ због чега се очекује бура у скупштини. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је Бошко Обрадовић рекао о двоглавом премијеру:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА