Најновије

ДОДИК: Високи представник у БиХ је острашћени плаћеник који ради против Срба и РС

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је високи представник у БиХ Валентин Инцко острашћен и одавно опредељен да ради плаћенички посао против Срба и Републике Српске.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

- Не знам откуд сад тај Инцко!? Вероватно навратио у Сарајево и, видевши шта бошњачки медији пишу, пожурио је да их што пре подржи и не прочитавши изјаву, и не сагледавши контекст у коме је дата - рекао је Додик на питање да прокоментарише оцену Инцка да председник Српске уноси страх међу повратнике својом наводном изјавом о "окупацији Дрине".
Додик је додао да се високи представник, наравно, ни овај пут није извинио за изјаву која вређа српски народ и Републику Српску, напомињући да је Инцко свој однос према српском народу и Српској показао тиме што никада није дошао у Братунац да изрази пијетет српским жртвама у средњем Подрињу.
- Због тога не вреди коментарисати острашћеног и давно већ опредељеног Инцка који ради свој плаћенички посао против Срба и Републике Српске - закључио је Додик.
Прочитајте ОВДЕ када ће почети суђење за покушај државног удара у Црној Гори, као и све детаље у вези с тим.
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Оптужница против чланова Комисије за референдум у Републици Српској само говори о апсурду који се зове Босна и Херцеговина – овако је предсједник Српске Милорад Додик за РТРС коментарисао последњи потез Тужилаштва БиХ.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА