Најновије

БРАНКО РУЖИЋ ПОРУЧИО СЕРГЕЈУ: Лупаш ко "максим по дивизији"!

Глумац Сергеј Трифуновић казао је јуче да имамо аутократију и диктатуру, да у време владавине Слободана Милошевића није било оволиких свињарија, да је Милошевић био господин за ову власт и да је Александар Вучић кукавица јер не излази на дуел са опозицијом.

Бранко Ружић (Фото: Јутјуб)

Министри су глумчеве наводе оценили као лупетање и позвали га да покаже макар трунку елементарне пристојности у јавном говору.
Наиме, Сергеј Трифуновић је оценио да је Слободан Милошевић био господин кад се погледа данашња власт и казао да сигурно нисмо имали већу аутократију од Милошевића до данас и да нико не сме ништа да уради без знања оног који говори да цвета цвеће, да је све дивно, да институције функционишу.
- Па како није? За време Слободана Милошевића оволике свињарије се нису баш дешавале. Дешавале су се разне друге. Али на овом нивоу - ово је примитивније од примитивнијег - навео је Трифуновић гостујући на Н1.
За одговор који му је председник државе упутио током гостовања на ТВ „Хепи“ глумац је навео да никада није видео председника који се бави твитовима и који је толика кукавица да изађе на ТВ дуел са било ким из опозиције.
Министри оцењују да изјаве Сергеја Трифуновића представљају вређање и додају да је његово политичко знање ограничено, јер у аутократији и диктатури не би ни имао прилику да каже све што мисли.
Бранко Ружић, министар државне управе и локалне самоуправе и потпредседник социјалиста, осудио је наводе познатог глумца.
- Несувисло вређање и ударање „ко Максим по дивизији” - казао је он.
Министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић поручила је Сергеју Трифуновићу да би било добро да покаже трунку пристојности у јавном говору.
- Његово политичко знање је веома ограничено, јер у аутократији, а посебно у диктатури, не би ни имао прилику да каже све што мисли, а камоли са тако агресивном и увредљивом реториком. Он би требало својим примером да хвали демократију и слободу мишљења која у Србији постоји. Али можда би било добро да покаже капацитет за макар трунку елементарне пристојности у јавном говору, пошто је већ јавна личност - казала је Јоксимовићева .

Ђука: Он је у параноји!

Посланик СНС-а Владимир Ђукановић казао је да Сергеј Трифуновић улази у неку врсту параноје.
- За партијског активисту Сергеја Трифуновића, који је био активиста ДС-а, као и његов брат, просто је невероватно да се није бунио док је његова партија владала. Тада смо имали потпуну деградацију културе и уништење глумаца, који нису имали кору хлеба - казао је он.
- Коме да изађе на дуел? Онима који би да пишају на гробове, који не могу да освоје 15 одсто гласова? Безначајни су! Када се буду квалификовали за други круг, ако икад у животу добију подршку народа, онда можемо да идемо на дуел, а губити време са таквим ликовима, који би да пишају по гробовима, лустрирају, стрељају, бесмислено је, јер немају никакву идеју - рекао је посланик и додао да мисли да глумац улази у неку врсту параноје.
Шешељ каже да се сва опозиција понаша као да их СНС и Вучић плаћа!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сергеј Трифуновић објашњава на чије ће гробове пишати
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА