Najnovije

BRANKO RUŽIĆ PORUČIO SERGEJU: Lupaš ko "maksim po diviziji"!

Glumac Sergej Trifunović kazao je juče da imamo autokratiju i diktaturu, da u vreme vladavine Slobodana Miloševića nije bilo ovolikih svinjarija, da je Milošević bio gospodin za ovu vlast i da je Aleksandar Vučić kukavica jer ne izlazi na duel sa opozicijom.

Branko Ružić (Foto: Jutjub)

Ministri su glumčeve navode ocenili kao lupetanje i pozvali ga da pokaže makar trunku elementarne pristojnosti u javnom govoru.
Naime, Sergej Trifunović je ocenio da je Slobodan Milošević bio gospodin kad se pogleda današnja vlast i kazao da sigurno nismo imali veću autokratiju od Miloševića do danas i da niko ne sme ništa da uradi bez znanja onog koji govori da cveta cveće, da je sve divno, da institucije funkcionišu.
- Pa kako nije? Za vreme Slobodana Miloševića ovolike svinjarije se nisu baš dešavale. Dešavale su se razne druge. Ali na ovom nivou - ovo je primitivnije od primitivnijeg - naveo je Trifunović gostujući na N1.
Za odgovor koji mu je predsednik države uputio tokom gostovanja na TV „Hepi“ glumac je naveo da nikada nije video predsednika koji se bavi tvitovima i koji je tolika kukavica da izađe na TV duel sa bilo kim iz opozicije.
Ministri ocenjuju da izjave Sergeja Trifunovića predstavljaju vređanje i dodaju da je njegovo političko znanje ograničeno, jer u autokratiji i diktaturi ne bi ni imao priliku da kaže sve što misli.
Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik socijalista, osudio je navode poznatog glumca.
- Nesuvislo vređanje i udaranje „ko Maksim po diviziji” - kazao je on.
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović poručila je Sergeju Trifunoviću da bi bilo dobro da pokaže trunku pristojnosti u javnom govoru.
- NJegovo političko znanje je veoma ograničeno, jer u autokratiji, a posebno u diktaturi, ne bi ni imao priliku da kaže sve što misli, a kamoli sa tako agresivnom i uvredljivom retorikom. On bi trebalo svojim primerom da hvali demokratiju i slobodu mišljenja koja u Srbiji postoji. Ali možda bi bilo dobro da pokaže kapacitet za makar trunku elementarne pristojnosti u javnom govoru, pošto je već javna ličnost - kazala je Joksimovićeva .

Đuka: On je u paranoji!

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović kazao je da Sergej Trifunović ulazi u neku vrstu paranoje.
- Za partijskog aktivistu Sergeja Trifunovića, koji je bio aktivista DS-a, kao i njegov brat, prosto je neverovatno da se nije bunio dok je njegova partija vladala. Tada smo imali potpunu degradaciju kulture i uništenje glumaca, koji nisu imali koru hleba - kazao je on.
- Kome da izađe na duel? Onima koji bi da pišaju na grobove, koji ne mogu da osvoje 15 odsto glasova? Beznačajni su! Kada se budu kvalifikovali za drugi krug, ako ikad u životu dobiju podršku naroda, onda možemo da idemo na duel, a gubiti vreme sa takvim likovima, koji bi da pišaju po grobovima, lustriraju, streljaju, besmisleno je, jer nemaju nikakvu ideju - rekao je poslanik i dodao da misli da glumac ulazi u neku vrstu paranoje.
Šešelj kaže da se sva opozicija ponaša kao da ih SNS i Vučić plaća!Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sergej Trifunović objašnjava na čije će grobove pišati
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA