Најновије

ОРГИЈАЛА, ПА УРИНИРАЛИ ПО ЊОЈ: Погледајте порно биографију нове учеснице Парова (ФОТО)

Нарко-старлету, након журке у Дубаију на којој је оргијала с милионерима, један богаташ желео за личну сексуалну робињу.

Нина Прља (Фото: Инстаграм)

Нарко-старлета Нина Прља (24), учесница "Парова" 6, која је широј јавности постала позната када је у децембру 2016. ухапшена због шверца кокаина у Дубаи, била је жртва богатог Арапина, који је покушао да је стрпа у свој харем.

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on Aug 28, 2017 at 9:30am PDT

То у разговору за "Курир" открива њена пријатељица, која је испричала како је дошло до тога да баш Нину мултимилионер пожели за сексуалну робињу. - Нина је трбухом за крухом отишла да ради у Дубаи. Радила је као хостеса у неким локалима где су се сваки дан организовале журке, али и баханалије. Једном приликом ју је спазио Арапин који је мултимилионер. Чим ју је видео, одмах се заљубио у њу. По сваку цену је желео да буде његова. Био је навалентан и безобразан - прича извор.

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on Aug 28, 2017 at 9:28am PDT

Она каже да је на тој журки доживела да баш тај Арапин уринира по њој. - Био је пијан, па је током оргија почео да уринира по Нини, али и још неким девојкама. Кад је видела шта ју је снашло, кренула је да напусти клуб, али није успела да изађе јер су је на вратима зауставили његови људи. Арапиново обезбеђење ју је притисло са свих страна и тражило да пристане да буде у харему њиховог газде. Обећавали су јој куле и градове, али њој је било довољно то што је видела и ни по коју цену није хтела да буде део његовог харема - каже она за "Курир".

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on Jul 23, 2017 at 3:50pm PDT

Прљина пријатељица тврди да је Нина побегла главом без обзира. - Она није од тих девојака које желе да буду сексуалне робиње богатих Арапа. Није јој падало на памет да буде затворена у некој палати и да служи човеку који има још брдо жена и да за то добија одређену своту новца. То је за њу било понижење. То искуство јој је много тешко пало. После тога је уследило и хапшење због дроге - завршава извор близак Нини. Снимак секса Мине и Ђексона, и Мину без гаћица погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Kaкав проблем Маца Дискреција има са вагином у ријалитију Задруга?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА