Најновије

ГАШИЋ: Борићу се против злостављања жена

БEOГРAД - Mинистар одбране Братислав Гашић поновио jе данас извињење за увреду на рачун новинарке телевизиjе Б92, истакао да jе свестан да у нашем друштву много случаjева злостављања жена и поручио да ће његова мисиjа од сада бити да се против тога бори.
Братислав Гашић (фото: Јутјуб принтскрин)

Братислав Гашић (фото: Јутјуб принтскрин)

“У друштву имамо превише случаjева у коjима се према женама не опходимо на фер начин, превише случаjева злостављања жена. Веома ми jе жао што jе моj гест и поступак допринео томе на неки начин и од данас ће моjа мисиjа бити да се борим прптив те ружне приче”, рекао jе Гашић на конференциjи за медиjе. Oн jе додао да разуме свог приjатеља и премиjера AлександраВучића и да нема ниjедну реч љутње уперену против њега. “У поптуности ми jе jасно шта стоjи иза његове одлуке. На краjу краjева сви се ми у СНС боримо за модерниjу, лепшу, пристоjниjу и бољу Србиjу. Jа сам потпредседник СНС и воли СНС и Вучића и учинићу све да своjим радом помогнем своjим приjатељима у СНС”, рекао jе Гашић. Упитан да ли ће поднети оставку Гашић ниjе желео да одговори. Гашић jе у недељу, пре давања изjаве новинарима у Tрстенику, рекао да "воли новинарке коjе лако клекну", што jе наишло на велику осуду jавности и премиjера. Вучић jе jуче новинарима рекао да Гашић, после коментара упућеног новинарки Б92, не може да остане министар, jер би то “била лоша порука за све жене".
Прочитајте још:Е САД ЈЕ ПРЕТЕРАО: Ево шта је Шешељ написао о Зорани Михајловић„Вучић смењује министра само кад то може да му обезбеди добар рејтинг“
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА