Најновије

ШЕШЕЉ ОШТРО: Тадић је нула, испоручио ме је Хагу као и Младића и Караџића!

Само смо ми српски радикали права опозиција, јер темељито, чињеницама, критикујемо напредњаке, док други то раде паролама и једино што желе је да се врате на власт.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Овим речима лидер СРС Војислав Шешељ одговара на изјаву председника СДС Бориса Тадића да је "и птицама на грани јасно да су ДСС под новим руководством и Шешељева странка део владајуће структуре".
Шешељ додаје да су и Тадић, као и Бојан Пајтић, Саша Радуловић, Зоран Живковић, за радикале много веће зло него напредњаци.
- Тадић је врхунски безобразник. Испоручио ме је Хагу, као и Младића, Караџића... Зато је данас недодирљив, не постоји и морална је нула. С друге стране, управо је он допринео да се СНС оснажи, јер је та странка и зачета у његовом кабинету. Исто тако, омогућио им је финансирање из више извора, а што му се све касније обило о главу - оцењује лидер радикала.
Функционер ДСС Драган Маршићанин, такође, не штеди речи критике на рачун лидера СДС:
- Свако ко има мало политичке памети, а Тадић ју је очигледно изгубио, препознаје у ДСС једну од малобројних опозиционих странака. Кад то кажем мислим на то да су опозиционе странке, не оне које се залажу за персоналне промене и мрзе Вучића, већ оне које се залажу за темељну промену данашње политике, па и оне коју је Тадић до јуче водио. Погледајте ОВДЕ шта је Шешељ поручио Брамерцу! Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА