Најновије

ЈУТЈУБ ЦЕНЗУРИСАО ОВАЈ ИНТЕРВЈУ И ПРЕ ПРИКАЗИВАЊА: Уредник портала "Србин инфо" жестоко критиковао Вучића (ВИДЕО)

Дејан Петар Златановић, главни и одговорни уредник портала "Србин.инфо" у интервјуу за продукцију "HelmCast" говори о политичкој ситуацији у Србији, о стању у медијима, штетоности ријалити програма по психичко стање младих, историји Србије и на друге важне теме.

Дејан Петар Златановић (Фото: Јутјуб)

Златановић се заложио за обавезне психијатриске прегледе политичара тврдећи да је лоше стање у Србији последица психички поремећених политичара. Он је изразио сумњу и у здравствено стање председника Александра Вучића тврдећи да је његово стално инсистирање да је увек у праву можда симптом који указује да нешто није уреду. Златановић је подсетио да је председник Вучић у емисији "Ћирилица" чак исправљао своју мајку у вези детаља са порођаја.
Он је говорио и о крађи беба из породилишта и оптужио функционера СПС Славицу Ђукић Дејановић да сноси одговорност за неке од тих случаја. Златановић је замерио СПЦ што ћути на одређене проблеме у друштву попут ријалитија, геј пропаганде и проблема са наталитетом. Продукција "HelmCast" саопштила је да је Јутјуб пробао да цензурише овај интервју и пре него што је омогућено да га широка публика види, а да је монетизација на њему одобрена тек након жалбе.
Брутачну колумну о томе да ли Вучић вређа интелигенцију народа прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда/HelmCast

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Миша Марић о злочинима комуниста над Србима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА