Најновије

ПАЛМА ОПЛЕО ПО ПОСЛАНИЦИМА: Скупштина превазишла циркус и вашар; Штрахе, помози!

Председник Јединстевне Србије и народни посланик Драган Марковић - Палма, оценио је данас да је парламент Србије, превазишао циркус и вашар, а неки посланици, како је рекао, и све мере пристојног понашања.

Палма (Фото: Јутјуб)

"Одређен број посланика у парламенту не представља народ који их је бирао, већ сами себе. Ја им поручујем да се такмичимо програмима, шта је ко урадио, а не да за противнике говоримо, оно што нигде из пристојности не би требало рећи", рекао је Марковић новинарима.
 Марковић је на конференцији за медије поводом одласка у Беч 550 студената који студирају у Јагодини и студената из тог града који студирају у другим местима рекао да је то седма година "како водимо студенте у Беч, у организацији Скупштине града" и захвалио се донаторима који финансирају то студентско, студијско путовање.
 Студенти ће у Бечу провести три дана, од 31. октобра до 2. новембра, биће смештени у хотелима са четири звездице на веома добрим локацијама.
 Уз Универзитет у Бечу, највећи на немачком говорном подручју са око
200.000 студената, студенти из Јагодине посетиће и друге просветне и културне институције главног града Аустрије, упознаће се са начином студирања а у слободне време посетиће империјалну палату Шенбрун, најпосећенију туристичку локацију Беча и Аустрије, дворац Хофбург, центар разоноде и велики точак у забавном парку Пратер...
 "Желимо да се студенти упознају са начином студирања у Аустрији и да се лепо проведу, да покупе знање, али да се врате у нашу земљу да га примене, морамо чувати нашу памет", рекао је Марковић и истакао да то Јагодина ради на бројне начине, а један од њих су у оваква путовања.
 Марковић је истакао да ће у делегацији бити и 50 медицинских радника Опште болнице и Дома здравља, који ће посетити једну од Клиника у Бечу и неколико привредника, међу којима је и власник Фабрике авиона која ће око 10. новембра бити отворена у Јагодини.
 "Политичка делегација, на чијем сам челу ја, имаће пријем код заменика градоначелника Беча Јохана Гуденуса, који је и потпредседник Слободарске партије Аустрије" рекао је Марковић.
 Како је рекао подржао је Слободарску партију на изборима и позвао Србе у Аустрији да гласају за њу, јер је та партија наклоњена српским интересима на Косову и Метохији.
 Замолићу пријатеље из Слободарске партије "да нас подрже и заштите од напада других држава, лидера и којекаквих заменика помоћника, који ових данас долазе у Србију и наређују шта треба да радимо и куда да идемо", истакао је Марковић.
 "Ми смо смо слободна и независна држава и сами креирамо своју политику и бирамо правац којим ћемо ићи. Безобразан је и начин на који нам то саопштавају", рекао је Марковић и истакао да Србија испуњава све своје обавезе из међунардних односа.
Да видите шта је генерал Лазаревић одговорио Американцима, погледајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Палма о додели 3000 динара
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА