Најновије

ПАЛМА: Ко туче жене место му је у затвору, а не у Скупштини

- Позивам посланике у Скупштини Србије да се не туку, а посебно оне који туку жене. Они који туку жене у Скупштини Србије, њима је место у затвору, а не у парламенту и то је страшно ружна слика која се шаље онима који гледају преносе Скупштине Србије - изјавио је председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, обраћајући се добитницима угледног друштвеног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за Шумадију и Поморавље у Скупштини града Јагодине.

Драган Марковић Палма (Фото: Јутјуб)

Он је додао да ће предложити председници парламента Маји Гојковић да се једна седница Скупштине Србије одржи у великој сали Скупштине града Јагодине.
 - Предложићу Маји Гојковић да једну седницу одржимо у Јагодини да виде сви које је то јединство овде, које термине користимо и шта су нам теме - рекао је Палма.
- У Србији постоји политичка стабилност и економска сигурност и то привлачи инвеститоре. Честитам свим привредницима, добитницима ове престижне награде, јер су они заслужни за остварење суфицита на територији Шумадије и Поморавља, а суфицит значи стабилност и нова радна места“ рекао је Марковић. Од 19 добитника награде „Капетан Миша Анастасијевић“ , 8 је из Јагодине, 7 из Крагујевца, 2 из Свилајнца и по један из Ћуприје и Параћина. Међу добитнцима су и итаијанске компаније које раде у Јагодини, Аунде и Мобил Тури, Факултет педагошких наука у Јагодини, Туристичка организација Јагодине, Аква парк у Јагодини, Јагодинска винарија, Хотел Орбис из Параћина, Панасоник из Свилајнца, Свислајон Милодух из Крагујевца ...
Сад Ји препоручује Србији да води антируску политику попут монтенегринске Подгорице. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кад Палма дели паре
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА