Најновије

ВУЧИЋ: Поједини министри су превише сујетни

Председник Србије Александар Вучић пажљиво прати рад Владе и премијерке Ане Брнабић! Он је јуче оценио да Брнабићева добро ради посао, али је и приметио да код неких министара постоји „вишак сујете“.

Вучић (Фото: Јутјуб)

- Мислим да Ана добро ради свој посао, али ако ме питате да ли постоји вишак сујете код појединих, не код свих министара, мислим да постоји - рекао је Вучић, осврћући се на све чешће свађе међу министрима.
Међутим, чланови кабинета Ане Брнабић тврде да су њихови међусобни односи скроз коректни и да нема сујете. Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић наводи да Влада квалитетно функционише као тим.
- Уколико и има тих карактерних особина код неких, сматрам да је обавеза свих нас да се изборимо за што бољи резултат у интересу грађанки и грађана, и тиме се и бавимо. Влада није и не сме бити вашар таштине - наводи Ружић.
Министар просвете Младен Шарчевић каже да код њега нема сујете.
- Са свим министрима имам одличне односе, с некима сам ближи, с некима не, све зависи од људи. Сарађујем са свима, а видим да ми тако и враћају - наводи он.
Министарка за евроинтеграције Јадранка Јоксимовић каже да се оваквим стварима не бави у медијима, те да „Вучић зна шта мисли о многим стварима“.
Аналитичар Драгомир Анђелковић оцењује да међу министрима има више трзавица откако Вучић није премијер:
- Брнабићева нема ту врсту ауторитета какву је имао Вучић, па отуда многи унутар Владе не схватају да ипак постоји хијерархија, већ се понашају као да су самостални фактори, као да министарства постоје сама за себе, а не као део Владе.

Преломио: Одлука о изборима следеће суботе

Вучић је изјавио да ће одлука о изборима, београдским и евентуално парламентарним, бити донета наредне суботе, када ће бити одржане седнице два главна органа СНС:
- Одлуку о изборима сазнаћете брзо, већ у следећу суботу, када ће бити одржане седнице Председништва и ГО СНС. То ће бити дан када ће бити донета коначна одлука о том питању.
У тешкој несрећи погинуле српске репрезентативке. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Постоје озбиљни аргументи за ванредне парламентарне изборе
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА