Најновије

ОГРОМАН ДОБИТАК НА ЈУГУ АЛЕПА: Сиријске снаге, након жестоке битке, ослободиле 5 места од џихадиста! (ВИДЕО)

Сиријска арапска армија (САА) и њени савезници завршавају ову недељу са значајним добицима на фронту југозападног Алепа.

Север Хаме/југ Алепа (Илустрација: Правда)

Након жестоког напада покренутог почетком недеље, сиријске снаге успеле су да ослободе пет места јужно од Канасира од терориста сиријске Ал Каиде - Хајат тахрир ал Шама (ХТШ). Напад је предводио 3. легион Републиканске гарде САА, а такође и успешну одбрану након силовитог контранапада ХТШ-а, која је, након два дана жестоких борби, данас изгубио на интензитету. Борбе се воде још само унутар Рамле, док су Абисан и Азиза, до којих су џихадисти успели да стигну у контри, у потпуности обезбеђени.  Овакав добитак САА од великог је значаја за скори почетак далеко шире офанзиве коју ће предводити Тигрове снаге на овом фронту. Више о томе прочитајте ОВДЕ.
Руска агенција ФАН направила је видео извештај из ове жестоке битке која се још увек води на југу Алепа. Упозоравамо вас да снимак садржи и приказ убијених терориста:  Симпатизери терориста данас су објавили снимак на за који тврде да приказује уништавање оклопног возила "шилка" код Абисана: Како је одбегли портпарол курдског СДФ-а Талал Сило открио америчке планове за разбуктавање рата на северу Сирије, прочитајте ОВДЕ. Израел је данас ракетирао околину Дамаска. Више о томе прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Врхунска компилација снимака руских хеликоптера у акцији у Сирији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА