Најновије

КУГЛИЦЕ СУ РЕКЛЕ СВОЈЕ: Ево са ким је Србија у групи на Светском првенству у фудбалу 2018!

Фудбалска репрезентација Србије је после дуго ишчекивања сазнала имена ривала на Мундијалу. "Орлови" ће играти у групи са Е са Бразилом, Швајцарском и Костариком.

Фудбалери Србије (Фото: Фудбалски савез Србије)

Наши фудбалери добро су прошли на жребу за Светско првенство, јер ће се наћи у групи са ривалима са којима могу да играју. Први ривал на старту биће Костарика 17. јуна у Самари.
Потом ће се наши момци састати у другом колу са Бразилом, док је противник у одлучујућем трећем колу Швајцарска.
У наредну фазу ићи ће по две најбоље селекције из сваке групе, а после жреба је општи утисак да је Србија после дуже времена имала среће на жребу.
О Бразилу не треба трошити речи, реч је о најтрофејнијој светској селекцији, која ће бити и фаворит за прво место у овој групи. Ипак, историја говори да су наши момци у прошлости знали да играју са "кариокама".
Ипак, реално је очекивати да се "орлови" за пласман у другу фазу боре са Костариканцима и Швајцарцима, који су баш ривали по мери.
Подсетимо, Мундијал почиње 14. јуна на "Лужњикију", а завршиће се на истом стадиону 15. јула. Виктор Орбан ударио на Сорошеву машинерију, а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА