Најновије

ПРОРОЧАНСТВО ИЛИ УПОЗОРЕЊЕ? Спремите се, долазе нам поплаве библијских размера!

Хришћански нумеролог Дејвид Мид тврди: “Свету је суђена још једна поплава библијских пропорција која би могла представљати крај света”.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Он је током целе године предвиђао долазак Нибиру, митске планете која ће наводно уништити планету. Истина или само једна од најава којима нас засипају у последње време?
Овде треба напоменути да су неки медији намерно искривили његово пророчанство да ће крај света доћи 23. септембра 2017 што Мид није изјавио. 
Он је тачно рекао ово: Крај света почиње 15. октобра и трајаће 7 година а све ће почети од овог датума када почињу велики земљотреси, поплаве, суше и друга дешавања.
Да нешто не иде како треба признали су еминентни научници па и контроверзни НАСА јер је у наш Сунчев систем прошле недеље ушла ванземаљска летилица непознатог порекла.
Свашта је могуће а то тврди и легендарни научник Хокинс који мисли да су ванземаљци близу Земље. Он је у више наврата упозоравао да се играмо животима људи шаљући сигнале у космос.
Сада Мид тврди да ће поплаве сличне дешавањима са Нојевом барком ударити Земљу и да ће само неки бити поштеђени.
Мид каже да су знаци почели када је Хитлер дошао на власт у нацистичкој Немачкој.
У чланку за “Планет X Неwс”, Мид је написао: „Кад је Хитлер дошао на власт у Немачкој, једна од првих ствари које је урадио је била затварање цркви.
Истински „Божији људи“ у Немачкој су били заточени или убијени. Исус је рекао да ће се Нојеви дани поновити на крају црквеног доба. Данас имамо понављање тог целог процеса. Добро против зла. Бог против Сатане. Међутим, ово је крај народе, ово је задње поглавље.
Ове изјаве долазе након што је тим хришћанских истраживача пронашао оно за шта тврде да је „99,9 одсто“ сигуран доказ Нојеве барке, испод снега и вулканског остатка на планини Арарат у Турској.
Овај тим са седиштем у Хонг Конгу, тврди да је пронашао дрвене делиће са структуре за коју су уз помоћ угљеника утврдили да је стара 4800 година, и која је пронађена око 4500 метара надморске висине.
Јунг Вингчунг, режисер који је помогао приликом проналажења остатака, рекао је да: „Није 100% сигурно да је то Нојева барка али 99,9% смо сигурни да јесте“.
Тим је навео да је структура имала неколико кабина, укључујући дрвене  греде. Накнадно су открили и оно што би требала бити дрвена врата, зидови, ексери, па чак и степеништа.
Да ли се питате, какав је то потоп био када се толики брод насукао на 4,5 километра надморске висине?
Прочитајте ОВДЕ шта је то открио ново "најопаснији човек Америке"?
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

О вештачком изазивању поплава све чешће говоре и стручњаци.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА