Најновије

ШОК У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ! Гледатељка се укључила и уживо открила језиву причу! (ВИДЕО)

И водитеље и адвоката који је био гост Јутарњег програма ТВ Пинк на тему инцеста, видно је узнемирило сведочење гледатељке која је поделила своје искуство.

И водитеље и адвоката који је био гост Јутарњег програма ТВ Пинк узнемирило сведочење гледатељке (Фото: Принтскрин)

- Брат ме силовао када сам била мала, имала сам само шест година. Данас имам 36 година и још увек живим са тим. То ми је упропастило живот - испричала је она уживо у програму, укључујући се због теме - инцест.
Гледатељка је поделила још једну шоканту чиненицу, а то је да су нејни родитељи знали за то све време.
- Они су знали све, али су ћутали. Желели су да га заштите. Ја сам била дете и нисам знала шта да радим. Родитељи су данас мртви, али ја наставаљам да живим са тим. И даље сносим последице.Муж ме је оставио када је сазнао за ово. Редовно посећујем психолога али ми није значајно боље - тихим гласом, кроз сузе, испричала је она.
У програм се укључила, како каже, да би послала важну поруку свим женама да не треба да ћуте и трпе уколико су у случној ситуацији.
- Желим да кажем женама да ниша не трпе. Не желим да нико испашта, ја сам се сада укључила у програм јер сам имала потребу да са свима поделим оно кроз шта сам прошла - додала је. Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА