Најновије

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ СЕ ОГЛАСИЛА: Трпи нападе јер је открила ко држи Политику, Вечерње Новости, Б92?

Милица Ђурђевић Стаменковски се огласила на друштвеним мрежама са важним саопштењем.

Како председница Српске странке Заветници тврди, цела “хајка” почиње када је открила ко држи одређене медије у Србији и то именом и презименом.

“На претходној седници Народне скупштине обавестила сам јавност да иза портала "Новости", "Б92" и "Политика" стоји рођени брат Синише Малог. Одмах након тога интензивирали су кампању и пропаганду против српске странке Заветници, и против мене лично”, рекла је Милица Ђурђевић Стаменковски.

Она наводи да неће прећи преко тога што се обмањује јавност у Србији, а најављује и тужбу против свих који су наводили да се она залаже за увођење санкција Русији.

НЕВИЂЕНА ПАНИКА СНС ЗБОГ РАСТА НАЦИОНАЛНИХ СНАГА: Лажима покушавају да руше рејтинг деснице

“Врхунац бестидност достигли су данас када су објавили текст којим обмањују грађане да сам ја тражила да Србија уведе санкције у Руској Федерацији, наравно да је реч о догађају из рубрике "Није се десило".Српска странка Заветници је поднела у парламенту Резолуцију којем тражимо забрану коришћења једноставних санкција и не само да се противимо да оне буду уведене Руској Федерацији, већ тражимо да се укину санкције које власт увела Белорусији, Сирији и другим пријатељским државама”, наводи Милица Ђурђевић Стаменковски.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА