Најновије

НЕВИЂЕНА ПАНИКА СНС ЗБОГ РАСТА НАЦИОНАЛНИХ СНАГА: Лажима покушавају да руше рејтинг деснице

Српска странка Заветници најавила је тужбе против портала Б92, Новости и Политике због пласирања "гнусних лажи и пропагандног дивљања које су резултат невиђене панике СНС".

“Ова три портала, за које основано сумњамо да посредно контролише актуелни министар  финансија, Синиша Мали, недељама уназад воде хајку на председницу наше странке и једну од лидера Националног окупљања, Милицу Ђурђевић Стаменковски. Врхунац ширења неистина и обмањивања јавности је објављивање текста у коме се наводи да је Милица Ђурђевић тражила увођење санкција Руској Федерацији. Свима у Србији је познато да је Српска странка Заветници поднела захтев да се у парламенту усвоји Резолуција о забрани коришћења једностраних санкција. Такође подсећамо да смо више пута тражили да се укину санкције које је власт у Београду увела Белорусији, Сирији и другим пријатељским земљама”, саопштили су Заветници.

📣📍Српска странка Заветници поднеће тужбе против портала Б92, Новости и Политике због пласирања гнусних лажи и...

Posted by Српска странка Заветници on Tuesday, 7 November 2023

Они тврде да  да су се пробриселске структуре на власти озбиљно ангажовале да зауставе раст Националног окупљања и да, по угледу на другосрбијанске кругове, ескалацијом лажи покушају да уруше углед који председница Заветника има.

“Српска странка Заветници неће дозволити да хиљаду пута изговорена неистина заузме место истини и против оваквог вида прљаве кампање борићемо се законским путем”, поручују из ове странке.

"Потребни су нам у власти родољуби који ће заштити Косово и Метохију"

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА