Најновије

"Све што ме подсећа на њега": Савремена љубавна драма у издању Лагуне

Колин Хувер суверено влада жанром савремене љубавне драме и једна је од ауторки чије се књиге највише препоручују на друштвеним мрежама. Од ауторке бестселера „С нама се завршава“, „9. новембар“ и „Верити“ стиже нови роман „Све што ме подсећа на њега“, о смрти и нади, тузи и опроштају, и о способности љубави да лечи.

Фото: Лагуна

Након што је провела пет година у затвору због једне трагичне грешке, Кена Роуан се враћа у исти град у ком је све кренуло наопако, надајући се поновном сусрету са својом четворогодишњом ћерком. Испоставља се да је мостове које је спалила за собом немогуће обновити. Колико год се трудила, сви је држе далеко од девојчице.

Леџер Ворд, власник локалног бара и једна од малобројних спона које повезују Кену с ћерком, једина је особа која јој није беспоговорно окренула леђа. Али ако неко сазна да Леџер полако постаје све важнији Кени, обома прети опасност да изгубе поверење оних су им важни.

Између њих двоје рађа се блискост упркос притиску са свих страна. С њиховом романсом расте и ризик. Кена мора да пронађе начин да окаје своје грехе како би изградила будућност на темељима наде и исцељења.

„Све што ме подсећа на њега“ Колин Хувер можете наћи у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs, као и на сајту laguna.rs.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА