Najnovije

"Sve što me podseća na njega": Savremena ljubavna drama u izdanju Lagune

Kolin Huver suvereno vlada žanrom savremene ljubavne drame i jedna je od autorki čije se knjige najviše preporučuju na društvenim mrežama. Od autorke bestselera „S nama se završava“, „9. novembar“ i „Veriti“ stiže novi roman „Sve što me podseća na njega“, o smrti i nadi, tuzi i oproštaju, i o sposobnosti ljubavi da leči.

Foto: Laguna

Nakon što je provela pet godina u zatvoru zbog jedne tragične greške, Kena Rouan se vraća u isti grad u kom je sve krenulo naopako, nadajući se ponovnom susretu sa svojom četvorogodišnjom ćerkom. Ispostavlja se da je mostove koje je spalila za sobom nemoguće obnoviti. Koliko god se trudila, svi je drže daleko od devojčice.

Ledžer Vord, vlasnik lokalnog bara i jedna od malobrojnih spona koje povezuju Kenu s ćerkom, jedina je osoba koja joj nije bespogovorno okrenula leđa. Ali ako neko sazna da Ledžer polako postaje sve važniji Keni, oboma preti opasnost da izgube poverenje onih su im važni.

Između njih dvoje rađa se bliskost uprkos pritisku sa svih strana. S njihovom romansom raste i rizik. Kena mora da pronađe način da okaje svoje grehe kako bi izgradila budućnost na temeljima nade i isceljenja.

„Sve što me podseća na njega“ Kolin Huver možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA