Најновије

УВРЕДА ЗА ДОМАЋИНЕ: Меланија без мараме у Ријаду, а Трамп... (ВИДЕО)

Прва дама САД Меланија Трамп допутовала је данас у посету Саудијској Арабији са својим супругом, америчким председником Доналдом Трампом, без мараме на глави, а та њена одлука одмах је привукла пажњу на друштвеним мрежама.

Меланија Трамп (Фото: Синхуа)

Она је из авиона изашла у црном комплету са широким златним каишем, али није испоштовала обичај који налаже да стране званичнице у посети Саудијској Арабији на глави носе мараму, преноси АП.
Међутим, Трамп је својевремено критиковао бившу прву даму Мишел Обаму што није носила мараму када је ту земљу посетила у јануару 2015. са тадашњим председником Бараком Обамом, примећује америчка агенција.
Трамп је у твиту 2015. године навео да је, иако су многи поздравили одлуку Мишел Обаме, народ Саудијске Арабије "био увређен". Председник Трамп, који је данас посетом Ријаду почео своју прву међународну турнеју откако је ступио на председничку функцију, имаће данас многобројне састанке са саудијским званичницима. Посету је почео уз кафу на аеродрому са саудијским краљем Салманом, а касније током дана биће му приређен свечани дочек на краљевском двору и ручак, након чега је предвиђен билатерални састанак са краљем и састанак са принцом престолонаследником. Вечерас ће присуствовати краљевском банкету у Палати Мураба, а потом ће обићи Национални музеј, наводи америчка агенција. Саудијци су Трампа дочекали билбордима са његовим ликом и ликом краља дуж саобраћајница Ријада, а Трампов луксузни хотел осветљен је црвеним, белим и плавим светлима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА