Најновије

ВУЧИЋ ЈАСАН: Нудим дијалог, а не решење

Председник Србије Александар Вучић каже да је његова иницијатива за "унутрашњи дијалог" о КиМ нешто што би свако озбиљан и одговоран морао да покрене.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је додао и да многи само размишљају шта је то што се народу свиђа, а не и шта нам је потребно.
Председник Вучић је рекао “да он ни до сада није тако размишљао и радио, јер да је радио оно само оно што се народу свиђа ми данас не бисмо имали стабилне финансије, Закон о раду, уређену економију, а земљом би, казао је, управљали они који узму милион, два, десет или сто, а не врате ништа, јер су се тако договорили са политичарима“. 
"То више није могуће у Србији. Србија је нормална, пристојна и све успешнија земља, а то је могуће само када народу не подилазите, већ решавате проблеме. И то је нека врста дијалога", казао је Вучић. 
Он је то рекао одговарајући на питања медија непосредно пре полагања камена-темељца за аустријску фабрику Цумтобел. 
"Ако неко мисли да је најлакше да просипа клетве, а неко да забије главу у песак као ној и каже 'мене то не интересује, нека Вучић решава те проблеме', онда је и то нека врста дијалога", рекао је српски председник. 
Он је додао да је и због тога задовољан, јер ће неки показати да немају решење, а неки да немају одговорности. 
"Захвалан сам људима и интелектуалцима, као што је Душко Ковачевић, људима из цивилног сектора, невладиног, и политичарима који су на озбиљан начин разумели потребу да све што урадиш данас јесте десет пута боље него сутра", истакао је. 
Он је додао да није понудио решење, већ само разговоре, те да сматра да је разговор увек лековит. Погледајте ОВДЕ шта је Ђукановић рекао о нападу на Црну Гору. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Вучић говорио о избору свог наследника:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА