Најновије

"Вучић је идеалан човек за англоамеричког окупатора" (ВИДЕО)

Гости емисије „Дебата” продукције "Центар" били су пуковник авијације у пензији Милорад Ђошић и др Драган Петровић.Тема емисије је била да ли је Србија војно и политички неутрална или је већ де факто, у саставу НАТО-а и ЕУ-а.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

У емисије говорило о томе да ли ће српска војска добити руске МиГ-29 или америчке Ф-16, о НАТО војној вежби, која је одржана у Бугарској, а на којој је учествовала и српска војска, о српским медијима и српском јавном мњењу, о губитку смисла и морала у српском друштву и о култу личности везаним за Александра Вучића, о посети Вучића Америци и српској спољној политици, о томе како Запад контролише српски режим и сличности између Вучића и Милана Недића, као како су СНС и СПС исконтролисани од стране западних обавештајно-безбедоносних служби и патриотама које контролише Вучић и ДБ. Разговарано је и о другим важним темам за Србију и регион.  - Американци држе на власти у Србији режим који може најбоље да реализује њихове деструктивне циљеве. То је режим састављен од бивших шовинистичких функционера СРС, тј. СНС, и преобученог СПС-а. Карактеристике тог режима су за њих врло захвалне - рекао је Петровић.

Он је објаснио да због своје прошлости странке и политичари на власти и даље у очима народа могу да изгледају као нека национална опција, a да не могу изнутра да буду смењени јер СНС нема демократски капацитет. Петровић је објаснио да у СНС већина људи који се противе предаји Косова и Метохије, да су и бирачи против тога, али да само Вучић доноси одлуке. - Издаја Александра Вучића је и издаја СНС, њега нико не може да смени и он је диктатор - рекао је Петровић који је својевремено био члан главног одбора СНС-а.

Aутор и водитељ емисије је гл. и одг. уредник Srbin.info Дејан Златановић (Фото: Јутјуб) - Зато је Вучић идеалан човек за англоамеричког окупатора јер он држи ту јаку странку која окупља полусвет - рекао је Петровић. Он је рекао да притисци који са запада повремено долазе само служе да подсете Вучића да је на власти њиховом вољом и да могу да га смене кад буду то хтели, а да имају своју алтернативу у другим прозападним партијама у Србији.  Милорад Ђошић је рекао да садашња ситуација у Црној Гори и њихово одбијање да прихвате руску помоћ за гашање пожара представља "патологију".

- Ово што се дешава у Црној Гори је чиста патологија, и онај поштен народ  у брдима се крсти и левом и десном руком - рекао је Ђошић. Он је објаснио да избегава контакт са колегама који су сада у војсци Црне Горе јер је прогон тамошњег режима велики и да не жели да доводи своје пријатеље у проблем. Како је Вучић обрисао Србију на Косову и Метохији погледајте ОВДЕ. Извор: Правда/Центар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Гостовање уредника портала Правда Игора Маринковића у продукцијској кући "Центар".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА