Најновије

ПАЛМА ОДГОВОРИО БЕЛОМ: Ја не скупљам лајкове, него штедим паре из буџета да бих помагао Јагодинцима!

Лидер Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма каже да га не интересују они који праве спрдњу по друштвеним мрежама, на рачун оних који помажу својим суграђанима.

Палма (Фото: ЈС)

Упитан да прокоментарише то што је Лука Максимовић, познатији као Љубиша Прелетачевић Бели, објавио да ће предложити НБС да уведе новчаницу од 3.000 динара са његовим ликом, Палма је одговорио:
- Не пада ми на памет да коментаришем такве ствари. Не интересују ме они који се спрдају по друштвеним мрежама с људима који само помажу својим суграђанима, уместо да се запитају да ли су они некад некоме помогли - рекао је Палма и додао:
- Не видим шта је ту проблем. Лично познајем 80 одсто грађана Јагодине и чиним све да помогнем тим људима, а посебно болеснима, старима и деци. Помоћ сам давао на основу одлуке Скупштине града... А одакле паре? Па ми не плаћамо чланове градског већа, немамо комуналну полицију... Нема дневница и нема плата за надзорне одборе, а немамо ни седам помоћника градоначелника - набраја Палма.
Према његовим речима, град Јагодина месечно уштеди између осам и 10 милона динара и то од новца који по закону има право да троши као и друге локалне самоуправе.
- Ми у Јагодини не скупљамо милионе лајкова на друштвеним мрежама, него штедимо милоне из градског буџета, па тај новац трошимо на корисне ствари. Да људи имају бесплатан превоз, лекове, да наши ђаци иду бесплатно на море, да помажемо болеснима и старима - истиче Палма.
Лазански трвди да Хрвати немају никакве шансе у рату против Србије! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Палма дели новац.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА