Најновије

ШЕШЕЉ: Сузбићемо корупцију и заступаћемо интересе обичних људи! (ФОТО/ВИДЕО)

Носилац листе Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић обишли су данас пијацу на Видиковцу где су разговарали са грађанима.

Шешељ у обиласку (Фото: Прес служба СРС)

„Ми данас овде на Видиковцу улазимо у финиш кампање за предстојеће градске изборе у Београду. Има мало симболике у томе, зато што сам ја 1991. године управо у Раковици кренуо путем освајања власти.  Шта ми желимо на овим београдским изборима? Ви знате какве је све ударе претрпела Српска радикална странка протеклих година. Ми постепено враћамо нашу снагу, обнављамо поверење народа. Осећам на сваком месту где се појавим да је то поверење све веће, да су навикли људи од нас да чују истину, да чују паметну реч, да чују како ствари заиста стоје. Нама је циљ да у следећој некој скупштини имамо што јачу одборничку групу, па и да учествујемо у власти, ако се створе прилике и околности“, обратио се др Шешељ окупљеним грађанима и додао:

„Шта би значило радикалско учешће у власти? Прво, да ћемо изгарати на функцијама власти, да ћемо се показати способним и успешним, да имамо знање, да смо отпорни на мито и корупцију, да смо у стању да сузбијамо корупцију код других. Показаћемо да смо спремни да заступамо интересе пре свега обичних људи. Ми не обећавамо грандиозне пројекте. Срамота је да Београд још увек нема канализације на целој својој површини, а негде фали и водовод, дечја обданишта, домови здравља. То је оно што треба Београду и на чему ми мислимо да највише радимо“, поручио је др Шешељ.
Прочитајте ОВДЕ какву је то хитну контролу наредио Дачић?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о изборима у Београду: Миљан Дамјановић кандидат СРС за градоначелника Београда
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА