Најновије

МЕТЕЖ, ДРАМА, СУЗЕ: Мађарска полиција зауставила воз са мигрантима, у страху да ће воз отићи без њих бацали се на пругу (ВИДЕО)

Први воз с избеглицама кренуо је данас из Будимпеште према аустријској граници, али га је мађарска полиција зауставила и рекла им да сиђу у месту Бичке, где се налази мађарски прихватни центар. Тада је наступио потпуни хаос.
Мајка са бебом на прузи (фото: Јутјуб)

Мајка са бебом на прузи (фото: Јутјуб)

Мигранти су се у Бичкеу бацали на шине и покушавали да беже од полиције која је почела да их лови. Међу мигрантима је била и млада породица чију су драму забележиле камере. Отац је свим силама покушавао да заштити супругу и бебу, али мађарска полиција није имала милости. Влада је наредила да се границе земље сасвим затворе за мигранте до 15. септембра, због чега избеглице очајнички покушавају да се домогну западне Европе док за то још постоји шанса. Хаос је наступио управо у Бичкеу, на 35 км од Будимпеште. Полиција под пуном борбеном опремом наредила је мигрантима да се повуку, али су многи пружали отпор. Неки су се и рвали с полицајцима, покушавајући да се врате у воз. Најдраматичнија сцена десила се када је мушкарац са женом и бебицом некако успео да се пробије до шина, где је сео у знак протеста. Тада је на њега кренуло 12 полицајаца, покушавајући да их склоне са шина. Погледајте видео:
Прочитајте још:Нобеловац Штиглиц открива: ЕУ уништава економску будућност!ЈОШ ЈЕДНА: Путин има нову девојку (ФОТО/ВИДЕО)ПРВИ ПУТ ОВАКО ДЕМОНСТРИРАЈУ МОЋ: Кинески ратни бродови близу Аљаске
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА