Најновије

ЈОВАНОВИЋ: Неадекватна реакција Дачића је наставак погубне политике о КиМ

После одлуке да Скупштини Косова предложи Закон о ратификацији Споразума о демаркацији граничне линије са Црном Гором, чиме би се насилно, супротно Уставу Србије мењала граница Србије, тзв. косовска Влада је донела и одлуку да одбаци договор о почетку израде Статута Заједнице српских општина, о чему је договор постигнут у Бриселу, саопштио је председник Демократске странке Србије Милош Јовановић.

Милош Јовановић (Фото: Јутјуб)

„И док српски председник Републике и Влада ћуте и не реагују на једнострано мењање граница Србије и саучествују у рушењу суверенитета државе, дотле се оглашавају због нарушавања договора које постижу са сецесионистима у Бриселу, молећи САД и Европску унију да утичу на Приштину да поштује постигнуте договоре а тзв. Српска листа ће и даље остати у тзв. косовској Влади.
Шта још треба да се догоди да тзв. Српска листа, која је под пуном контролом председника Републике Србије, прекине колаборацију и иступи из владе самопроглашеног Косова, у коју је непромишљено ушла и којој обезбеђује већину и опстанак?“, упитао је Јовановић и додао:
„Шта још треба да се догоди да би српска власт схватила да њена политика решавања питања Косова и Метохије погубна и да грађани Србије увиде да она води признавању сецесије Косова и у понор издаје српских државних и националних интереса?“
Шта је још СПЦ рекла о Иринејевим речима прочитајте ОВДЕ.
Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Милош Јовановић - Вучић и Николић су наставили Тадићеву издајничку политику! 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА