Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: Србија је другачија него пре 19 година! Вучићева политика гарант је да...

- Све наше жртве и уништена земља агресијом НАТО држава обавезују све нас који данас водимо Србију да никада више не дозволимо да поново урушимо своју будућност и уђемо у сукоб са најмоћнијим земљама света, изјавила је потпредседница владе и министарака грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Србија се данас, 19. годину заредом, сећа својих жртава, разарања земље, непоправљиве несреће и неправде која јој је нанета агресијом НАТО 1999. године, која је извршена без сагласности УН, саопштила је Михајловићева.
Она наводи да више од хиљаду погинулих војника и полицајаца, хиљаде рањених и претрпљена штета већа од 100 милијарди евра, обавезују све нас да никада не заборавимо кроз шта је Србија прошла на самом уласку у 21. век.
"Србија је данас много другачија од оне пре 19 година. Србија данас иде ка Европској унији, економски је стабилна. Србија данас има председника Александра Вучића, који жели стабилност, мир, сарадњу и дијалог са свим земљама света", истакла је Михајловићева.
Србија данас, нагласио ја она, не жели сукобе ни са ким, желимо компромисно решење за питање Косова, које је више десетина година гурано под тепих, желимо бољу будућност за неке нове генерације и Срба и Албанаца.
"Управо оваква политика председника Србије Александра Вучића и Владе Србије гарант су да ће Србија, у данас другачијем међународном окружењу, знати и умети да очува све виталне и националне интересе, закључила је Михајловићева.
Прочитајте ОВДЕ шта је рекао Хашим Тачи после састанка с Вучићем?
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта је Зорана Михајловић поручила министру Ђорђевићу поводом непримерене честитке за Осми март?

Бонус видео

Како се на актуелној геополитичкој слици света види Србија?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА