Најновије

СУКОБИ У ЦЕНТРАЛНОАФРИЧКОЈ РЕПУБЛИЦИ: Повређено 10 војника УН, нема жртава међу српским војницима

У Централнофричкој Републици дошло је до сукоба мировних снага Уједињених нација и побуњеника - повређених има, али међу њима нема Срба, каже министар Вулин.

Плави шлемови нападнути (Фото: Јутјуб)

Сви српски војници који се налазе у мировној мисији у Централноафричкој Републици су добро након сукоба са побуњеницима, истакао је министар одбране.
"У Централноафричкој Републици, у рејону града Бангија, дошло је до сукоба између трупа Уједињених нација и побуњеничких групација. Повређено је десет припадника Уједињених нација и ни један од њих није припадник наше мировне мисије", казао је Вулин, а саопштило Министарство одбране. 
Додао је да су сви српски војници у тој мировној мисији добро, да су збринути и сигурни, те да њихове породице на Ускрс могу да буду "мирне и сигурне". 
"Војска Србије испуњава све своје мисије и увек је тамо где је најтеже. Желим да поручим и нашим мировњацима да мислимо на њих и да смо поносни на њих, а њиховим породицама да могу бити сигурни и мирни – сви су добро и сви су збринути", казао је министар одране Србије. Како Вучић спинује српску јавност сазнајте ОВДЕ. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА