Најновије

ХАОС У СКУПШТИНИ ЗАБЕЛЕЖЕН ТЕЛЕФОНОМ НА ЛИЦУ МЕСТА: Шешељ урнисао Маринику Тепић током њеног говора! (ВИДЕО)

Лидер СРС Војислав Шешељ псовао је из своје посланичке клупе неколико посланика у Скупштини Србије, а најгоре увреде изрекао је на рачун Маринике Тепић.

Војислав Шешељ у Скупштини Србије (Фото: Јутјуб)

Посланица Тепић је током расправе упитала јавну тужитељку Загорку Доловац да ли ће иницирати забрану СРС након пресуде у Хагу, којом је Војислав Шешељ осуђен за злочине против човечности, а Шешељ јој је добацивао и поручио да ће јој "ј... мајку усташку". Све је мобилним телефоном снимио посланик ДС Радослав Милојичић, кога је Шешељ такође вређао на исти начин, а како је посланик демократа навео, придружило му се још неколико посланика СРС. 
Председавајући у том тренутку Верољуб Арсић није реаговао, а како је Милојичић рекао за Блиц рекао му је и да "није чуо добацивање". Од Арсића су демократе затражиле да се писмено изјасни о томе. 
Шешељ се тако поново нашао у центру пажње, након прошлонедељних инцидената после којих су уследиле нове тензије на релацији Србија-Хрватска. 
Занимљиво је да је до малог дипломатског рата дошло након наводног псовања хрватске делегације у Скупштини Србије и гажења хрватске заставе, што су догађаји које досад нико осим представника СРС није са сигурношћу потврдио. 
Јавност, али и представници хрватског Сабора, су са тим "инцидентом" упознати тек после чудног саопштења СРС у коме се наводи да је "Шешељ псовао делегацију и газио хрватску заставу", али је без обзира на то делегација повучена, а Србија и Хрватска од тада размењују оштре изјаве. 
Такође, прошле недеље је посланица ДС Александра Јерков објавила да су је вређали посланици СРС, а објавила је и фотографију на којој се види да јој је неко на скупштинским папирима оставио поруку "Ку*во усташка".
Лидер Српске радикалне странке др Војислав Шешељ оценио је данас да је захтев посланице Нове странке Маринике Тепић за забрану Српске радикалне странке глупост и потврдио да јој је изрекао увреде, али само као одговор на њено вређање. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор; Вести-онлајн/ Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељев коментар на другостепену пресуду у Хагу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА