Најновије

СРБИЈА ЗГРОЖЕНА: Александра Суботић открила детаље о породичном злостављању, отац негира, сви у шоку

Александра Суботић изнела је детаље о свом животу када је трпела како каже малтретирања од стране њеног оца Карађорђа Суботића, који је водио такав живот да није марио шта ће радити, а шта не пред својим дететом. 

Александра Суботић (Фото: Јутјуб)

"Иживљавао се на мени, тукао ме је француским пендреком. Одрастала сам у породици са много насиља", испричала је Суботићева.

А онда је наставила своју трагичну исповест: 

"Убијао ме од батина. Он је добар, али као да је имао две стране. Преко дана је био једна особа, а преко ноћи друга. Глупо ми је овде и да причам шта ми је све радио. Са 13-14 година сам дошла у контакт са дрогом. Мој тата се дрогирао испред мене", причала је Александра о оцу Карађорђу.

Карађорђе Суботић каже да је било свега у њиховој породици, али да је Александра то преувеличала:

"Наркоман нисам, а имао сам додира са дрогом. Александра лупета да сам се дрогирао пред њом. Љуби сам дозвољавао да има другог мушкарца јер је требало да се иживи као неко ко је премлад основао породицу. Чабаркапа се светио мени преко Љубе и Александре, и то јесте ужасно. Био сам у то време на робији и нисам могао да реагујем. Најлакше би било да сам га лишио живота, али бих тако уништио и сопствени живот и наудио ћеркама". 

А онда је Суботић додао да прошлошт жели да остави иза себе: 

"Сви смо ми жртве друштва и транзиције. Покушавам ћерке и бившу жену да ишчупам из свега са што мање последица, да се отарасимо срамоте коју трпимо као продукт друштвеног посрнућа. Нажалост, преживели смо свашта, али још постоји нада да се ишчупамо, то је моја мисија".

Шта је Луна одговорила на понуду за секс сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александра о сексу са Давидом.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА