Најновије

А У СРБИЈИ СУ НА СВЕ СТРАНЕ: Еди Рама затвара све кладионице у Албанији!

Албански премијер навео да ће кладионице бити затворене 31. децембра и да неће бити 'онлајн монопола'.

Еди Рама (Фото: Јутјуб)

Рама је раније потврдио намеру о затварању кладионица, а одбацио је и реагирања да ће на тај начин доћи до монопола онлајн клађења.

Првог јануара 2019. године биће затворене све спортске кладионице у Албанији, одлука је Владе у Тирани, која је већ уграђена у допуне Закона о играма на срећу у овој земљи.

Такође, како се наводи, затварају се сва електронска касина, којих сада има у главним улицама у градовима у Албанији а бит ће доступна само у хотелима са пет звездица, који се налазе изван урбаних подручја.

Албански премијер Еди Рама упутио је поруку члановима Парламентарног одбора за економију, где наводи да ће кладионице бити затворене 31. децембра и да неће бити "онлајн монопола".

"Почеле су стизати реке порука на мобилни телефон против затварања кладионица! То је оркестрирано из затвора и од оних који се крију иза компанија, па немојте паничарити и слушати клевете о 'онлајн монополу', јер неће бити никаквог монопола", казао је Рама, преноси албански Топ ченл.

‘Црни новац из кладионица’

Рама је раније потврдио намеру о затварању кладионица, а одбацио је и реаговања да ће на тај начин доћи до монопола онлајн клађења.

"Црни новац из кладионица подгрејава гласине да ће доћи до монопола онлајн клађења", написао је албански премијер у твиту и казао да ће с Новом годином "умрети и кладионице и онлајн клађење".

Прочитајте ОВДЕ какав се то скандал догодио у Црној Гори.

Извор: Ал Џазира Балканс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ајс Нигрутин – У Србији смањена незапосленост, кладионица је главни посао за младе!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА