Најновије

ОТВАРАЊЕ МОСТА НА ИБРУ: Зваће се Шакира?! Ево и зашто!

Градоначелник јужног дела Косовске Митровице, Агим Бахтири изјавио је да жели да отвори моста преко Ибра, ка северном делу града, те да за ту прилику доведе Шакиру, а премијер тзв. државе Косово Рамуш Харадинај га прекорева због идеје да мост буде отворен само један дан и само са јужне стране града.

Косовска Митровица (Фото: Јутјуб)

Бахтири је одлучио да на дан отварања моста преко реке Ибар доведе светски познатог певача, а, како је навео, засад је Шакира најконкретније име.

Према његовим речима, Шакира је једно од имена са којим општина преговара о наступу, иако датум отварања моста, засад, није познат.

Додао је и да ће мост на Ибру понети име певача који буде тај дан на отварању наступао, пренела је приштинска "Газета експрес". 

Идеју је подржао министар спољних послова самопроглашеног Косова Беџет Пацоли, али не и Харадинај, који је данас позвао Бахтирија да се уздржи од таквих изјава. 

"Мост преко реке Ибар у Митровици требало би отворити за стални саобраћај, а не само на један дан", поручио је председник привремене косовске владе, а пренела приштинска Коха.

Харадинај је новинарима након седнице владе рекао да мост треба да буде отворен са обе стране и да не треба дозволити да једна страна буде затворена, када се на другој одржавају концерти, што је до сада био случај.

Прочитајте ОВДЕ какав је то Вучићев хладан туш за амбасадора.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А пре две године ситуација је изгледала овако…

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА