Најновије

ПУТИНОВ ОДНОС ПРЕМА СРБИЈИ: Добили смо све што смо тражили

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је у данашњем разговору са руским председником Владимиром Путином добијено све што је тражено и да су се сложили о свему што су биле теме разговора - Добили смо све што смо тражили. О свему смо се сложили - казао је Вучић руској агенцији Тасс и додао да детаље разговора са руским председником не може да открије.

Вучић и Путин (Фото: Јутјуб)

Тас с преноси да је Вучић новинарима у Москви, након разговора са руским председником, реако да је задовољан исходом и да је Путину захвалио на подршци територијалном интегритету и суверенитету Србије.

- Нисмо много очекивали (од састанка), само једну ствар - наставак овог рада (на подршци Србији). И веома сам задовољан одговором председника Путина и ја сам му рекао ''Хвала Вам пуно, драги пријатељу, хвала Вам пуно, цењени председниче, што заједно са нама одржавате територијални интергритет Србије, али и међународно право. То је веома важно за Србију - навео је Вучић.

Агенција наводи да је Вучић високо оценио сарадњу Москве и Београда у, како се наводи, "међународној арени" и изнео очекивања да ће две земље оснажити сарадњу и у економском сектору.

- Решили смо много конкретних питања данас и радујем се скором сусрету (са Путином) у Београду - додао је Вучић.

Он је казао да очекује да његов руски колега посети Србију пре краја ове године.

- Да, наравно - одговорио је Вучић на питање руске агенције да ли је Путин прихватио његов позив, а на инсистирање да каже када ће та посета бити реализована, председник Србије је рекао "ове године".

Како су Хрвати изгубили тенк украјинске војске у Донбасу сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА