Најновије

У САЧЕКУШИ РАЊЕНО И ДЕТЕ: Убијен адвокат Аркановог убице Добросава Гаврића! (ФОТО/ ВИДЕО)

Педесетогодишњи Пит Михалик, познати јужноафрички адвокат из Кејптауна и адвокат Аркановог убице Добросава Гаврића, убијен је јутрос око 7.30 сати по локалном времену испред приватне школе у Грин Поинту док је водио децу у школу, преносе јужноафрички медији.

Аркан (Фото: Јутјуб)

Михалик је ликвидиран пуцњем у главу а убица је, тврде очевици, после сачекуше одјурио у металик сивом "полу".

Они додају и да су чули два пуцња. Према првим информацијама, рањен је и адвокатов осмогодишњи синчић, који је са њим и сестром био у колима.  

- Све се одиграло у секунди, тако брзо да нисмо били ни свесни шта се догодило. Чини ми се да је пиштољ био сребрне боје, просто је блеснуо, и више је личио на некакву играчку. Убица је у рукама имао и актен-ташну у коју је тутнуо оружје, сео у металик "поло" и одјурио... Страшно, страшно... Схватили смо шта је кад смо чули два пуцња и девојчицу како вришти из кола  - испричала је жена очевидац, која се затекла у близини у тренутку сурове ликвидације.  

Важио је за топ адвоката који је углавном заступао најјаче мафијашке вође јужноафричког подземља. Како пишу тамошњи медији, он је јутрос возио своје двоје деце у приватну школу, удаљену само неколико минута од своје куће у елитном делу града. Децу је одгајао сам пошто му се жена пре неколико година убила.

Његова ликвидација повезује се и са убиством адвоката Нурудина Хасана који је такође радио на случају Гаврића.

Подсетимо, Добросав Гаврић осуђен је на 35 година због убиства Ражнатовића и двојице његових пријатеља Миленка Мандића Манде и Драгана Гарића Гаре, налази се и даље у кућном притвору у Јужноафричкој Републици, у којој је ухапшен у децембру 2011.

Тамошње власти га још не изручују нашој земљи, чему је умногоме допринео и убијени адвокат.

Хрвати обучавају Шиптаре за напад на север Косова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА